Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №- «Рішення 15 сесія Звенигородської міської ради 8-го скликання»

Кількість переглядів: 324
Скликання: 8 скликання
Сесія: 15 сесія
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 11.11.2021
Номер документу: -
Назва документу: Рішення 15 сесія Звенигородської міської ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Про звіт про виконання бюджету Звенигородської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року (0.04 МБ)
  2. Про надання матеріальної допомоги жителям Звенигородської громади (0.04 МБ)
  3. Про внесення змін до Програми підтримки перевізників на 2021 рік (0.09 МБ)
  4. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.1 МБ)
  5. Про внесення змін до рішень міської ради (0.04 МБ)
  6. Про звільнення старости села Гусакове Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  7. Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи «Гусаківська загальноосвітня школа І ступеня Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області» (0.02 МБ)
  8. ліквідбаланс Гусакове (0.02 МБ)
  9. Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи «Хлипнівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області» (0.02 МБ)
  10. ліквідбаланс Хлипнівка (0.02 МБ)
  11. Про зміну назви Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області (0.08 МБ)
  12. Про зміну назви Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №5 Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області (0.08 МБ)
  13. Про внесення змін до рішення міської ради 08.12.2020 №1-10/VIII (0.13 МБ)
  14. Про призначення директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області (0.03 МБ)
  15. Про призначення директора Звенигородського краєзнавчого музею ім. Т.Г. Шевченка Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області (0.04 МБ)
  16. Про надання дозволу відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради на передачу в оренду частини приміщення за адресою: м.Звенигородка, проспект Шевченка, 43 (0.02 МБ)
  17. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Звенигородської міської територіальної громади комплексу будівель та споруд за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 68 (0.03 МБ)
  18. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Звенигородської міської територіальної громади (0.03 МБ)
  19. Про надання дозволу на передачу в оренду частини адмінприміщення за адресою с. Вільховець, вул. Незалежності, 1А (0.03 МБ)
  20. Про надання дозволу на передачу в оренду військовій частині А7325 -частини нежитлової будівлі розташованої за адресою: м. Звенигородка, вул. Шевченка, 35-А (0.03 МБ)
  21. Про надання дозволу на передачу в оренду Черкаському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки частини нежитлової будівлі розташованої за адресою: м. Звенигородка, вул. Шевченка, 35-А (0.03 МБ)
  22. Про затвердження Порядку передачі з балансу на баланс майна Звенигородської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансах підприємств, організацій, установ комунальної власності або використовується на умовах оренди (0.03 МБ)
  23. Про надання згоди на безоплатне прийняття вартості виконаних робіт по об?єкту «Капітальний ремонт частини приміщень приймального відділення комунального некомерційного підприємства «Звенигородська центральна районна лікарня» Звенигородської районної (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на передачу в оренду приміщення котельні за адресою: м. Звенигородка, вул. І. Сошенка, 43 (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на укладання договорів оренди на земельні ділянки (не витребувані частки (паї), невитребувана спадщина від умерлого) (0.04 МБ)
  26. Про надання дозволу на розроблення детального плану території ДП «Звенигородське лісове господарство» (0.04 МБ)
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.04 МБ)
  28. Про внесення змін до рішень Звенигородської міської ради (0.04 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду та передачу земельних ділянок в оренду (0.04 МБ)
  30. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення документації із землеустрою та затвердженні документації із землеустрою (0.13 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.07 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.09 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  40. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок (0.04 МБ)
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.06 МБ)
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.28 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації (0.04 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва індивідуальних гаражів (0.04 МБ)
  50. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок та затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (0.04 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду та затвердження такої документації (0.04 МБ)
  52. Про розгляд заяв СТОВ «Стебне» (0.03 МБ)
  53. Про розгляд заяви ПрАТ «Ватутінський комбінат вогнетривів» (0.02 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності, передачі сервітутних прав ПрАТ «Ватутінський комбінат вогнетривів» та про надання дозволу на розробку детального плану території (0.02 МБ)
  55. Про розгляд заяви ФОП Теліги Людмили Миколаївни (0.02 МБ)
  56. Про надання дозволу комунальним підприємствам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.04 МБ)
  57. Про розірвання договорів оренди, та внесення змін до договорів оренди землі (0.02 МБ)
  58. Про утворення старостинських округів Звенигородської міської ради (0.06 МБ)
  59. Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 24.12.2020 № 4-33/ VІII (0.05 МБ)
  60. Про внесення змін до Програми соціально – економічного розвитку Звенигородської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 № 4-21/VIII (0.06 МБ)
  61. Про передачу на баланс КП «Добробут» Звенигородської міської ради автотранспортних засобів (0.03 МБ)
  62. Про створення управління «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дія) виконавчого комітету Звенигородської міської ради (0.06 МБ)
  63. Про затвердження Положення про відділ культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради у новій редакції (0.06 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь