Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 22 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 151
Скликання: 8 скликання
Сесія: 22
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 21.04.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 22 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми зайнятості населення на території Звенигородської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (0.29 МБ)
  2. Про припинення закладу дошкільної освіти шляхом ліквідації (0.22 МБ)
  3. Про внесення змін до Статуту «Інклюзивно – ресурсного центру» Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області та затвердження його у новій редакції (0.34 МБ)
  4. Про надання дозволу на списання нерухомого майна з балансу відділу освіти міської ради (0.35 МБ)
  5. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2022 № 20-83 «Про затвердження Плану діяльності Звенигородської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік» (0.24 МБ)
  6. Про звіт про виконання бюджету Звенигородської міської територіальної громади за 1 квартал 2023 року (0.22 МБ)
  7. Про внесення змін до Положення центру соціальних служб Звенигородської міської ради та затвердження його в новій редакції (0.67 МБ)
  8. Про внесення змін до програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Звенигородської міської ради гуманними методами на 2021 – 2025 роки (0.26 МБ)
  9. Про надання дозволу виконавчому комітету Звенигородської міської ради на передачу в оренду частини приміщення, площею 25,7 кв.м. за адресою: м. Звенигородка, просп. Шевченка, 63 (0.32 МБ)
  10. Про внесення змін до програми благоустрою території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.25 МБ)
  11. Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.35 МБ)
  12. Про надання дозволу виконавчому комітету Звенигородської міської ради на передачу в оренду нежитлового приміщення за адресою: с. Моринці вулиця Овчаренка Давида, буд. 57-А (0.55 МБ)
  13. Про внесення змін до рішення міської ради №6-50 від 26.02.2021р. Про встановлення граничного рівня рентабельності на платні медичні послуги, та затвердження тарифів на платні послуги КНП «Звенигородська БЛІЛ» (0.22 МБ)
  14. Про внесення змін до Програми зайнятості населення на території Звенигородської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (0.21 МБ)
  15. Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 22.12.2022 № 20-103 «Про бюджет Звенигородської міської територіальної громади на 2023 рік (2356400000)» (0.22 МБ)
  16. Про внесення змін до рішення міської ради 03.02.2023 №21-15 «Про затвердження структури Звенигородської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» (0.48 МБ)
  17. Про надання дозволу на передачу борошна (0.34 МБ)
  18. Про надання згоди на проведення реконструкції в КНП «Звенигородська БЛІЛ» (0.21 МБ)
  19. Про затвердження міської цільової Програми фінансування військово-лікарської комісії на 2023 рік Звенигородської міської ради. (0.23 МБ)
  20. Про внесення змін до Програми забезпечення інвалідів та дітей – інвалідів технічними засобами на 2022-2024 роки. Звенигородської міської ради (0.41 МБ)
  21. Про внесення змін до Програми медичного забезпечення хворих пільгових та соціально незахищених верств населення у разі амбулаторного лікування на 2022-2024 роки Звенигородської міської ради. (0.28 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (0.21 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельних ділянок в приватну власність (0.23 МБ)
  24. Про розгляд заяв Звенигородської міської ради (0.22 МБ)
  25. Про розгляд заяви гр. Олійник Віри Семенівни (0.21 МБ)
  26. Про укладання, розірвання та внесення змін до договорів оренди землі (0.22 МБ)
  27. Про розгляд заяви гр. Красюк Марії Петрівни (0.21 МБ)
  28. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.22 МБ)
  29. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 №4-39/VIII «Про закріплення права оперативного управління об’єктами міської комунальної власності за структурними підрозділами та окремими юридичними особами виконавчого комітету Звенигородської міської ради» (2.17 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельних ділянок в приватну власність гр. Писанка Олександра Володимировича (0.21 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Голик Марії Калениківні (0.21 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Пушкаренко Юлії Василівни (0.21 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Завалію Михайлу Миколайовичу (0.21 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Матвієнку Івану Олексійовичу (0.21 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Рябіш Людмилі Савівні (0.21 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Базиленку Віктору Станіславовичу (0.21 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Олійнику Владиславу Сергійовичу (0.21 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Грабовій Тетяні Федорівні (0.21 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Скорику Анатолію Анатолійовичу (0.21 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Яровенку Вадиму Анатолійовичу (0.21 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Дзюбі Наталії Петрівні (0.21 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Горшковій Ірині Вячеславівні (0.21 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Красюк Марії Петрівні (0.21 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кудлюк Ріті Петрівні (0.21 МБ)
  45. Про розгляд заяви гр. Красюк Марії Петрівни (0.21 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Гордієвич Світлані Володимирівні (0.21 МБ)
  47. Про розгляд заяви гр. Олійник Віри Семенівни (0.21 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Бороди Олега Михайловича (0.21 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Медведівої Євдокії Дмитрівни (0.21 МБ)
  50. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Пушкаренко Андрія Володимировича, Пушкаренко Юлії Василівни (0.21 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мазур Олександра Анатолійовича (0.21 МБ)
  52. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр.Білопупа Миколи Миколайовича (0.21 МБ)
  53. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр.Забочень Миколи Григоровича (0.21 МБ)
  54. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр.Вороні Сергію Михайловичу (0.21 МБ)
  55. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Ястремському Віталію Анатолійовичу (0.21 МБ)
  56. Про відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Стасенко Любові Василівні (0.21 МБ)
  57. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Юрченко Віктору Олексійовичу (0.21 МБ)
  58. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Байрак Оксані Миколаївні (0.21 МБ)
  59. Про відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Байрак Денису Олександровичу (0.21 МБ)
  60. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Забочень Валентині Миколаївні (0.21 МБ)
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення та категорії земель земельної ділянки гр.Кобилецькій Валентині Петрівні (0.21 МБ)
  62. 28 квітня 2023 року №22- Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВПЦЗ 03.15) з кадастровим номером 7121210100:01:004:1572 (0.21 МБ)
  63. 28 квітня 2023 року №22- Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на конкурентних засадах (електронні торги) за цільовим сінокосіння (КВПЦЗ 10.06) з кадастровим номером 7121285200:01:003:0449 (0.21 МБ)
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Серватинському Василю Васильовичу (0.21 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кудлюку Івану Миколайовичу (0.21 МБ)
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ в адміністративних межах с.Гудзівка та затвердження Положення про громадське пасовище (0.23 МБ)
  67. Про розгляд заяви гр.Безверхої Катерини Вікторівни (0.21 МБ)
  68. Про розгляд заяви ТОВ «Екоенеросвіт» (0.21 МБ)
  69. Про розгляд заяви ФОП Винарського С.В., ФОП Іванченка В. Є. (0.21 МБ)
  70. Про розгляд заяви ПАТ «КИЇВСТАР» (0.21 МБ)
  71. Про розгляд заяви ТОВ «ЮТК» (0.21 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Горшкову Євгенію Сергійовичу (0.21 МБ)
  73. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ в адміністративних межах с.Гусакове та затвердження Положення про громадське пасовище (0.23 МБ)
  74. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Сенченко Наталії Григорівні (0.21 МБ)
  75. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Карапетян Аліни Саргісівни (0.21 МБ)
  76. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Карапетян Саргісу Славіковичу (0.21 МБ)
  77. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Карапетян Валентині Петрівні (0.21 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Забудського Івана Івановича (0.21 МБ)
  79. Про розгляд заяви гр.Харченко Світлани Василівни (0.21 МБ)
  80. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ в адміністративних межах с.Козацьке та затвердження Положення про громадське пасовище (0.23 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03) (0.21 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки - будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15) (0.21 МБ)
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення та категорії земель земельної ділянки гр. Кобилецькому Сергію Миколайовичу (0.21 МБ)
  84. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ в адміністративних межах с.Неморож та затвердження Положення про громадське пасовище (0.23 МБ)
  85. Про надання відмови в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Забочень Олени Миколаївни (0.21 МБ)
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (0.21 МБ)
  87. Про розгляд заяви гр. Горобець Валентини Володимирівни (0.21 МБ)
  88. Про розгляд заяви гр. Бовтуленко Мар’яни Вікторівни (0.21 МБ)
  89. Про розгляд заяви гр. Лисогора Юрія Васильовича (0.21 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь