Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 22 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 119
Скликання: 8 скликання
Сесія: 22
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 17.05.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 22 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до програми благоустрою території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.25 МБ)
  2. Про внесення змін до програми енергозбереження та підвищення енергоефективності Звенигородської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (0.25 МБ)
  3. Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.35 МБ)
  4. Про звернення до Кабінету Міністрів України (0.21 МБ)
  5. Про припинення закладу дошкільної освіти шляхом ліквідації (0.23 МБ)
  6. СТАТУТ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ ЗВЕНИГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» (НОВА РЕДАКЦІЯ) (0.16 МБ)
  7. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Водопостачання та водовідведення Звенигородської міської ради» у новій редакції (0.34 МБ)
  8. Про розгляд заяви гр. Бовтуленко Мар’яни Вікторівни (0.35 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ Гусаківського старостинського округу та затвердження Положення про громадське пасовище (0.26 МБ)
  10. Про розгляд заяви гр. Казаряна Артема Степановича (0.21 МБ)
  11. Про розгляд заяви гр.Харченко Світлани Василівни (0.21 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ Козацького старостинського округу та затвердження Положення про громадське пасовище (0.25 МБ)
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ Гудзівського старостинського округу та затвердження Положення про громадське пасовище (0.25 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ Неморозького старостинського округу та затвердження Положення про громадське пасовище (0.25 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських пасовищ Неморозького старостинського округу та затвердження Положення про громадське пасовище (0.25 МБ)
  16. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код КВЦПЗ 02.01) (0.21 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Медвєдєвої Євдокії Дмитрівни (0.21 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Іванченка Володимира Юрійовича (0.21 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Дашковській Юлії Віталіївні (0.21 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Плахтієнко Валентини Федорівни (0.21 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кудію Олександру Миколайовичу (0.21 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кушнір Світлані Анатоліївні (0.21 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Мельнику Юрію Івановичу (0.21 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Полозюк Альони Володимирівни (0.21 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Матвієнку Олексію Олексійовичу (0.21 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність (0.21 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Лютому Богдану Віталійовичу (0.21 МБ)
  28. Про розгляд заяви гр. Бабій Тетяни Володимирівни (0.21 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Більмаковській Галині Григорівні (0.21 МБ)
  30. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки ПП «Карат-Авто» (0.21 МБ)
  31. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Комаренко Ользі Іванівні (0.21 МБ)
  32. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Вишневській Ірині Петрівні (0.21 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Жмурко Ганні Михайлівні (0.21 МБ)
  34. Про розгляд заяви Звенигородської районної державної лікарні ветеринарної медицини (0.21 МБ)
  35. Про включення земельної ділянки з кадастровим номером 7121285200:01:003:0449 до переліку земельних ділянок, право на оренду яких виставлятиметься на земельні торги, та проведення земельних торгів (0.66 МБ)
  36. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03) (0.21 МБ)
  37. Про затвердження експертної грошової оцінки (0.35 МБ)
  38. Про включення земельної ділянки з кадастровим номером 7121282800:02:001:0377 до переліку земельних ділянок, право на оренду яких виставлятиметься на земельні торги, та проведення земельних торгів (0.65 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) (0.21 МБ)
  40. Про розгляд заяви гр. Алексеєва Юрія Сергійовича (0.21 МБ)
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва індивідуальних гаражів (код КВЦПЗ 02.05 (0.21 МБ)
  42. Про розгляд заяви гр. Підгорної Лариси Анатоліївні (0.21 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду на конкурентних засадах (електронні торги) (0.21 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в оренду (0.21 МБ)
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «НВФ «Урожай» (0.21 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ТОВ «Екоенергосвіт» (0.22 МБ)
  47. Про розгляд заяви гр.Бойка Леоніда Дмитровича (0.22 МБ)
  48. Про розгляд заяви гр. Мартинюк Інни Анатоліївни (0.21 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою парафії Покрови Пресвятої Богородиці Української православної церкви Київського патріархату (ПЦУ) (0.22 МБ)
  50. Про розгляд заяви ТОВ «ТАМАРІКС» (0.21 МБ)
  51. Про включення земельної ділянки з кадастровим номером 7121287000:01:001:0239 до переліку земельних ділянок, право на оренду яких виставлятиметься на земельні торги, та проведення земельних торгів (0.65 МБ)
  52. Про внесення змін до Програми «ТУРБОТА» на 2022-2025 роки Звенигородської міської територіальної громади (0.44 МБ)
  53. Про перейменування вулиці в селі Стебне (0.21 МБ)
  54. Про покладання обов’язків на старосту Стебнівського старостинського округу (0.2 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь