Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 22 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 147
Скликання: 8 скликання
Сесія: 22
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 21.06.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 22 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. ПРОГРАМА фінансової підтримки працівників управління соціального захисту населення Звенигородської районної державної адміністрації Черкаської області на 2023 рік Звенигородською міською територіальною громадою (0.44 МБ)
  2. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища в Звенигородській територіальній громаді на 2023-2025 роки (0.29 МБ)
  3. Про внесення змін до програми благоустрою території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.25 МБ)
  4. Про внесення змін до програми ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, вуличної мережі доріг та тротуарів на території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.31 МБ)
  5. Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.37 МБ)
  6. Про внесення змін до програми розвитку вторинної медичної допомоги населенню Звенигородської територіальної громади та фінансової підтримки комунальному некомерційному підприємству «Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Звенигородської міської ради на 2021-2023 роки затвердженої рішенням міської ради від 24 березня 2023 року № 21/47 (0.67 МБ)
  7. Про передачу системи ультразвукової діагностики Logiq до Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих (0.13 МБ)
  8. Про надання дозволу відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради на передачу в оренду частини приміщення за адресою: м.Звенигородка, проспект Шевченка, 43 (0.28 МБ)
  9. Про затвердження Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності Звенигородської міської територіальної громади (0.91 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 22.12.2022 № 20-103 «Про бюджет Звенигородської міської територіальної громади на 2023 рік (2356400000)» (0.22 МБ)
  11. Про затвердження Програми про сплату членських внесків до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» на 2023-2025 роки (0.39 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Доценко Людмилі Василівні (0.11 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Ткачук Галині Василівні (0.11 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Забудській Наталії Дмитрівні (0.11 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Черновол Світлані Олександрівні (0.11 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Даниленку Володимиру Федоровичу (0.11 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Єсманській Людмилі Федорівні (0.11 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Рейдаленку Олександру Григоровичу (0.11 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07), яка розташована за адресою: с.Моринці, пров.Шкільний, 18-А та заключення договору особистого платного строкового сервітуту (0.11 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Хоменко Ніні Михайлівні (0.11 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр.Іщенко Катерині Володимирівні (0.11 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кириченко Тетяні Олексіївні (0.11 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Плахтієнко Валентині Федорівні (0.11 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Чепчур Марині Володимирівні (0.11 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Лісяному Валерію Яковлевичу (0.11 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Ступаку Олексію Олександровичу (0.11 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Чорній Ніні Василівні, Олійник Світлані Вікторівні, Олійнику Анатолію Федоровичу, Олійнику Сергію Анатолійовичу, Олійнику Олександру Анатолійовичу, Олійнику Віталію Анатолійовичу (0.11 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Лажевській Оксані Петрівні (0.11 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Ніколенко Любові Георгіївні (0.11 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Подолян Любові Володимирівні (0.11 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Подустову Олександру Сергійовичу (0.11 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Мельник Лесі Іванівні (0.11 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Теліженку Олександру Володимировичу (0.11 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Броварнику Олександру Олександровичу (0.11 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Щербаку Анатолію Вікторовичу (0.11 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Романченко Любові Володимирівні (0.11 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Мазуру Олександру Анатолійовичу (0.11 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Котович Валентині Олексіївні (0.11 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Слинько Галині Петрівні (0.11 МБ)
  40. Про внесення змін до рішень Звенигородської міської ради (0.1 МБ)
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Ніколенку Степану Олександровичу (0.1 МБ)
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва індивідуальних гаражів (код КВЦПЗ 02.05) гр. Квочку Вячеславу Григоровичу (0.1 МБ)
  43. Про затвердження Звенигородській міській раді технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:003:0688 за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 118-А. (0.11 МБ)
  44. Про затвердження Звенигородській міській раді технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:003:0690 за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 116-А. (0.11 МБ)
  45. Про надання дозволу гр. Казаряну Артему Степановичу на викуп земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:003:0143, яка розташована за адресою: м.Звенигородка, вул. Благовісна, 92-а (0.11 МБ)
  46. Про надання дозволу на укладання договору оренди ТОВ «НВФ УРОЖАЙ», (проектні міжпайові шляхи ) (0.11 МБ)
  47. Про надання дозволу Звенигородській міській раді на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) за адресою: м. Звенигородка, вул. Б. Хмельницького, 6-А. (0.11 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр. Павлик Ліні Степанівні (0.11 МБ)
  49. Про надання дозволу ФГ «Волощука В.О.» на укладання додаткової угоди до договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 7121285200:02:004:0246 (0.11 МБ)
  50. Про надання дозволу ФГ «Волощука В.О.» на укладання додаткової угоди до договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 7121285200:02:003:0149 (0.11 МБ)
  51. Про надання дозволу ФГ «Волощука В.О.» на укладання додаткової угоди до договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 7121285200:02:004:0245 (0.11 МБ)
  52. Про надання дозволу ФГ «Волощука В.О.» на укладання додаткової угоди до договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 7121285200:02:006:0329 (0.11 МБ)
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Русалівській Олені Олегівні (0.11 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Мірошніченко Світлані Іванівні (0.11 МБ)
  55. Про включення земельної ділянки з кадастровим номером 7121285200:01:003:0378, яка розташована в адміністративних межах с. Вільховець в межах населеного пункту до переліку земельних ділянок, право на оренду яких виставлятиметься на земельні торги, та проведення земельних торгів (0.29 МБ)
  56. Про надання дозволу Звенигородській міській раді на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код КВЦПЗ 03.02) за адресою: с.Майданівка, вул.Шевченка, 35. (0.11 МБ)
  57. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр. Лизогуб Наталії Володимирівні (0.11 МБ)
  58. Про надання дозволу Звенигородській міській раді на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду на конкурентних засадах (електронні торги), за адресою: м.Звенигородка, вул.Гайдамацька (0.11 МБ)
  59. Про розгляд заяви гр. Бабій Тетяни Володимирівни (0.11 МБ)
  60. Про надання дозволу на укладання додаткової угоди до договору особистого строкового сервітуту гр. Бовтуленко Мар’яни Вікторівни (0.11 МБ)
  61. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:005:0016, яка розташована за адресою: м.Звенигородка, вул. Червона,100-А гр. Ніконенко Григорію Пилиповичу (0.11 МБ)
  62. Про надання дозволу на укладання додаткової угоди до договору оренди землі гр.Харченко Світлані Василівні (0.11 МБ)
  63. Про надання дозволу Звенигородській міській раді на розробку технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - - для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ 03.03) за адресою: с.Моринці, вул.Овчаренка Давида, 57-А. (0.11 МБ)
  64. Про надання дозволу на передачу гуманітарної допомоги (0.11 МБ)
  65. Про затвердження Програми підтримки регіонів, найбільш постраждалих внаслідок агресії російської федерації на 2023 рік (0.14 МБ)
  66. Про надання згоди на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого приміщення за адресою: с. Моринці, вул. Овчаренка Давида 57-А (0.1 МБ)
  67. Про внесення змін до Програми «ТУРБОТА» на 2022-2025 роки Звенигородської міської територіальної громади (0.23 МБ)
  68. Про надання дозволу на передачу автотранспортних засобів (0.11 МБ)
  69. Про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної об’єктом благоустрою (0.13 МБ)
  70. Про надання згоди на безоплатне прийняття автомобіля марки Peugeot Boxer спеціалізований-легковий- меддопомога-В (0.17 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь