Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 23 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 96
Скликання: 8 скликання
Сесія: 23
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 18.07.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 23 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дія) виконавчого комітету Звенигородської міської ради у новій редакції (0.44 МБ)
  2. Про надання дозволу КП «Добробут» Звенигородської міської ради на передачу в оренду мотопомпи (0.14 МБ)
  3. Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи - закладу дошкільної освіти (ясла - садок) № 9 «Веселка» комбінованого типу Звенигородської міської ради Звенигородського району ради Черкаської області (0.1 МБ)
  4. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дія) виконавчого комітету Звенигородської міської ради у новій редакції (0.1 МБ)
  5. Про прийняття у комунальну власність Звенигородської міської територіальної колодязя с. Вільховець (0.13 МБ)
  6. Про надання дозволу гр. Казаряну Артему Степановичу на викуп земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:004:1285, яка розташована за адресою: м.Звенигородка, вул. Сінна Площа, 21-К (0.11 МБ)
  7. Про надання дозволу на поновлення договору оренди землі гр.Ульяницькій Валентині Володимирівні (0.11 МБ)
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Комаренку Миколі Терентійовичу (0.11 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Цибченку Вадиму Миколайовичу (0.11 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Ковальській Тетяні Євгенівні (0.11 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) гр. Колісник Людмилі Василівні (0.11 МБ)
  12. Про відмовити в затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код КВЦПЗ 02.01) гр.Сокало-Поповському Андрію Олександровичу (0.11 МБ)
  13. Про затвердження затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки гр. Броді Олегу Михайловичу (0.11 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Ніценку Миколі Миколайовичу (0.11 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Порхуну Леоніду Петровичу (0.11 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Поліщук-Левицькій Олені МихайлівніПро затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Поліщук-Левицькій Олені Михайлівні (0.11 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Стрельченко Аліні Іванівні (0.11 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Ястремській Ліні Констянтинівні (0.11 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Браїлко Світлані Валентинівні (0.11 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Андріуці Лілії Миколаївні (0.11 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Андріуці Ользі Павлівні (0.11 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Славнюк Наталії Миколаївні (0.11 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки в приватну гр. Трембовецькій Антоніні Василівні (0.11 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) гр. Порхуну Леоніду Петровичу (0.11 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр. Гуртовій Тетяні Вікторівні (0.11 МБ)
  26. Про відмовити в затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність –для ведення особистого селянського господарства(код КВЦПЗ 01.03) гр.Порхун Надії Федорівні (0.11 МБ)
  27. Про розгляд заяви гр. Бабій Тетяни Володимирівни (0.11 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07), яка розташована за адресою: м.Звенигородка, пр.Шевченка,30,А та заключення договору особистого платного строкового сервітуту (0.11 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код КВЦПЗ 03.02) в адміністративних межах м.Звенигородка (0.11 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03) в адміністративних межах м.Звенигородка (0.11 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03) в адміністративних межах с.Гудзівка вул.К.Дубовського,102 (0.11 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03) в адміністративних межах м.Звенигородка вул.Благовісна,100 (0.11 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦПЗ 01.07) гр. Лазоренку Богдану Петровичу (0.11 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Діденко Н.М., гр.Діденко С.І., гр.Кірієвської Л.С. (0.11 МБ)
  35. Про надання дозволу Комунальному підприємству «Звенигородське підприємство теплових мереж» Звенигородської міської ради на передачу в оренду майна – теплові мережі (0.11 МБ)
  36. Про внесення змін до програми благоустрою території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.12 МБ)
  37. Про внесення змін до програми ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, вуличної мережі доріг та тротуарів на території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.17 МБ)
  38. Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.16 МБ)
  39. Про Програму фінансової підтримки Звенигородського РТЦК та СП на 2023-2024 роки (0.16 МБ)
  40. Про звіт про виконання бюджету Звенигородської міської територіальної громади за 1 півріччя 2023 року (0.11 МБ)
  41. Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 22.12.2022 № 20-103 «Про бюджет Звенигородської міської територіальної громади на 2023 рік (2356400000)» (0.11 МБ)
  42. Про делегування повноважень замовника Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» по ремонту вулиць і доріг на території Звенигородської міської територіальної громади (0.11 МБ)
  43. Про надання дозволу на передачу борошна (0.1 МБ)
  44. Про внесення змін до програми надання шефської допомоги, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та інших заходів територіальної оборони на 2023 рік (0.11 МБ)
  45. Про внесення змін до рішення міської ради 08.12.2020 №1-10/VIII "Про затвердження структури Звенигородської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів" (0.2 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь