Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень третього пленарного засідання 23 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 110
Скликання: 8 скликання
Сесія: 23
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 22.09.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень третього пленарного засідання 23 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження ПАТ «Ватутінський комбінат вогнетривів» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності та укладання договору особистого строкового платного сервітуту (0.11 МБ)
  2. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:001:1974 за цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦП 01.01), яка розташована за адресою: м.Звенигородка, вул.Звенигородська,122 (0.11 МБ)
  3. 29 вересня 2023 року №23- Про надання дозволу розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування за цільовим призначенням – для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг (код КВЦП 09.01) (0.11 МБ)
  4. Про надання дозволу на укладання додаткової угоди до договору оренди землі ТОВ «НВФ «УРОЖАЙ» (0.11 МБ)
  5. Про розірвання договору особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 0,0019 га, яка розташована за адресою: м. Звенигородка, вул. Криницького,39-Б (0.11 МБ)
  6. Про надання дозволу на укладання додаткової угоди до договору оренди землі ФОП Микитюк Ірини Олександрівни (0.11 МБ)
  7. Про надання дозволу гр. Биховцю Ігорю Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва індивідуальних гаражів (0.11 МБ)
  8. Про надання дозволу гр. Квочко Григорію Макаровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва індивідуальних гаражів (0.11 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки (заява Терлиги Вікторії Вікторівни) (0.13 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки (заява Терлиги Зінаїди Володимирівни) (0.11 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки та укладання договору особистого строкового платного сервітуту (заява Московенка Миколи Анатолійовича) (0.11 МБ)
  12. Про надання дозволу СВК «Козацьке» на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив)) (0.11 МБ)
  13. Про надання дозволу СТОВ «Стебне» на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив)) (0.11 МБ)
  14. Про надання дозволу СТОВ «Стебне» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок (невитребувані земельні частки (паї)), які розташовані в адміністративних межах с.Стебне (0.11 МБ)
  15. Про надання дозволу СТОВ «Стебне» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок (невитребувані земельні частки (паї)), які розташовані в адміністративних межах с.Михайлівка (0.11 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) та надання земельної ділянки в оренду гр. Лисенку Сергію Васильовичу (0.11 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦПЗ 01.07) та надання земельної ділянки в оренду гр. Комаренку Миколі Терентійовичу (0.11 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СТОВ «Гусакове» (0.11 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦП 03.07) яка розташована за адресою: с.Моринці, вул.Овчаренка Давида, 57-А. (0.11 МБ)
  20. Про надання дозволу гр.Щур Марії Михайлівни на розроблення детального плану території (0.12 МБ)
  21. Про надання дозволу ПАТ «КИЇВСТАР» на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) - за цільовим призначенням – для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій (код КВЦП 13.01), яка розташована за адресою: с.Княжа за межами населеного пункту (0.11 МБ)
  22. Про затвердження гр. Шалденко Дар`ї Олександрівні проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення та категорії земель земельної ділянки (0.11 МБ)
  23. Про затвердження гр. Швалі Анатолію Івановичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність - для ведення особистого селянського господарства (код КВЦП 01.03), яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради за межами населеного пункту с. Гусакове (0.11 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Павлик Наталії Вікторівні (0.11 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Сухомлин Тетяні Валеріївні (0.11 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Ніколенко Тетяні Миколаївні (0.11 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Резніченко Олені Михайлівні (0.11 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Сторожуку Роману Андрійовичу (0.11 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Стадничак Марії Петрівні (0.11 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Жуковій Анні Сергіївні (0.11 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Ткаченку Віктору Васильовичу (0.11 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Чаплинській Таісії Вікторівні (0.11 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Морозу Віталію Віталійовичу (0.11 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Сіваковій Лесі Петрівні (0.11 МБ)
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Ястремському Віталію Анатолійовичу (0.11 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Ястремській Наталії Олександрівні (0.11 МБ)
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Вороні Сергію Михайловичу (0.11 МБ)
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Лещенко Наталії Максимівні (0.11 МБ)
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Петровій Світлані Григорівні (0.11 МБ)
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Ткаченко Людмилі Миколаївні (0.11 МБ)
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Демишонкову Миколі Петровичу (0.11 МБ)
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Сапітоненко Юлії Сергіївні (0.11 МБ)
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Мацібори Крістіні Павлівні (0.11 МБ)
  44. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Герасименко Олені Олегівні (0.11 МБ)
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Короташу Анатолію Васильовичу (0.11 МБ)
  46. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Галай Олександру Васильовичу (0.11 МБ)
  47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Короташ Валентині Олександрівні (0.11 МБ)
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Божко Марині Павлівні (0.11 МБ)
  49. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Божку Юрію Павловичу (0.11 МБ)
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Лозовіцькому Андрію Анатолійовчу (0.11 МБ)
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Сапітоненко Світлані В’ячеславівні (0.11 МБ)
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Некречій Олені Олександрівні (0.11 МБ)
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Коберник Любові Іванівні (0.11 МБ)
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Заграничній Марії Анатоліївні (0.11 МБ)
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Гайдуковій Тетяні Василівні (0.11 МБ)
  56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Брайляну Василю Федоровичу (0.11 МБ)
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Некречому Тарасу Леонідовичу (0.11 МБ)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Короташ Любові Євгеніївні (0.11 МБ)
  59. Про надання дозволу ТОВ «НВФ «Урожай» на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив)) (0.11 МБ)
  60. Про надання дозволу ТОВ «НВФ «Урожай» на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив)) (0.11 МБ)
  61. Про затвердження Звенигородській міській раді технічної документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦП 03.15), яка розташована за адресою: м.Звенигородка, вул.Василя Стуса,10а. (0.11 МБ)
  62. Про продаж земельної ділянки цільовим призначенням- для іншого сільськогосподарського призначення (код КВЦП 01.13) гр.Фесенко Лариси Сергіївни , яка розташована за адресою: с.Неморож, вул.27 Січня,39-а (0.13 МБ)
  63. Про звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Народного депутата України Сергія Нагорняка (0.16 МБ)
  64. Про внесення змін до договорів оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Звенигородської міської територіальної громади (0.13 МБ)
  65. Про внесення змін до програми благоустрою території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.12 МБ)
  66. Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.16 МБ)
  67. Про безоплатне прийняття основних засобів та матеріальних цінностей у комунальну власність Звенигородської міської територіальної громади (0.16 МБ)
  68. Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 22.12.2022 № 20-103 «Про бюджет Звенигородської міської територіальної громади на 2023 рік (2356400000)» (0.11 МБ)
  69. Про прийняття на баланс комунального підприємства «Водопостачання та водовідведення Звенигородської міської ради» водопровідно-каналізаційних мереж міста (0.11 МБ)
  70. Файл 70 (0.13 МБ)
  71. Про внесення змін до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Звенигородському районі та підтримки комунального некомерційного підприємства «Звенигородський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022-2024 роки (0.12 МБ)
  72. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад (0.1 МБ)
  73. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дія) виконавчого комітету Звенигородської міської ради у новій редакції (0.5 МБ)
  74. Про надання дозволу виконавчому комітету Звенигородської міської ради на передачу в оренду Черкаському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки приміщення гаража за адресою: м. Звенигородка, вулиця Кримського, 27а, площею 15,4кв.м (0.11 МБ)
  75. Про надання дозволу виконавчому комітету Звенигородської міської ради на передачу в оренду приміщення гаража В1 комплексу будівель та споруд за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 68, площею 28,19кв.м (0.11 МБ)
  76. Про ініціювання розробки Муніципального енергетичного плану на 2024-2030 роки (0.26 МБ)
  77. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.07.2021 № 12-19 «Про передачу на баланс Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Звенигородської міської ради приміщення за адресою: с. Вільховець, вул. Заводська, 4» (0.15 МБ)
  78. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Звенигородської міської територіальної громади об'єктів нерухомого майна с. Гусакове (0.13 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь