Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №- «Рішення сьомого пленарного засідання 19 сесії Звенигородської міської ради 8 скликання»

Кількість переглядів: 34
Скликання: 8 скликання
Сесія: 19
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 30.05.2022
Номер документу: -
Назва документу: Рішення сьомого пленарного засідання 19 сесії Звенигородської міської ради 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 24.12.2021 №17-21 (0.6 МБ)
  2. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Звенигородської міської територіальної громади на 2021 рік (0.54 МБ)
  3. Про затвердження Програми підтримки добровольчого формування Звенигородської міської територіальної громади №1 на 2022 - 2023 роки (0.14 МБ)
  4. Про надання матеріальної допомоги жителям Звенигородської громади (0.14 МБ)
  5. Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.15 МБ)
  6. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дія) виконавчого комітету Звенигородської міської ради (0.14 МБ)
  7. Про уповноваження старости Моринського старостинського округу на прийом документів, прийняття рішень та видачу довідок внутрішньо переміщеним особам (0.1 МБ)
  8. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, що надаються Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області (0.12 МБ)
  9. Про умови проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Звенигородської міської територіальної громади та затвердження складу конкурсної комісії (0.21 МБ)
  10. Про надання дозволу на передачу в оренду частини нежитлової будівлі розташованої за адресою: м. Звенигородка, просп. Шевченка, 63 (0.11 МБ)
  11. Про звільнення АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» від сплати орендної плати за договором оренди комунального майна (0.1 МБ)
  12. Про надання дозволу на передачу в оренду Головному управлінню Пенсійного фонду України в Черкаській області частини приміщення та будівлі гаража, розташованих за адресою: м. Звенигородка, вул. С. Терещенко, 28 (0.1 МБ)
  13. Про надання дозволу на передачу в оренду частини нежитлового приміщення за адресою: с. Моринці вулиця Овчаренка Давида, буд. 57 (0.1 МБ)
  14. Про звільнення ФОП Ропотила В.М. від сплати орендної плати за договором оренди комунального майна (0.11 МБ)
  15. Про надання дозволу КНП «Звенигородська БЛІЛ» на передачу в оренду частини приміщення поліклінічного відділення площею 7,8 м2 (0.11 МБ)
  16. Про надання дозволу КНП «Звенигородська БЛІЛ» на передачу в оренду частини приміщення фойє за адресою: м.Звенигородка, вул. Героїв Небесної Сотні, 79 (0.11 МБ)
  17. Про надання дозволу КНП «Звенигородська БЛІЛ» на передачу в оренду частини приміщення поліклінічного відділення площею 3,0м2 (0.11 МБ)
  18. Про надання дозволу КНП «Звенигородська БЛІЛ» на передачу в оренду частини приміщення площею 3,0м2 за адресою: м.Звенигородка, вул. Героїв Небесної Сотні, 79 (0.11 МБ)
  19. Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на передачу в оренду частини приміщення в будівлі Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-спортивний ліцей (0.11 МБ)
  20. Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на продовження договору оренди нерухомого майна (0.13 МБ)
  21. Про надання дозволу на передачу в оренду частини адмінбудинку розташованого за адресою: м. Звенигородка, вул. О. Кошиця, 13Б (0.1 МБ)
  22. Про надання дозволу на передачу в оренду транспортного засобу (0.1 МБ)
  23. Про розірвання, укладання та внесення змін до договорів оренди землі (0.13 МБ)
  24. Про затвердження проектів із землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки (0.12 МБ)
  25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель ТОВ «НВФ УРОЖАЙ», (проектні міжпайові шляхи ) (0.11 МБ)
  26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель ФГ Лабунця Юрія Івановича (не витребувані частки (паї)) (0.11 МБ)
  27. Про розгляд заяви на продовження договору оренди землі ТОВ «Дніпроінвест-Ч» (0.1 МБ)
  28. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації ФГ Мудрого Анатолія Артемовича (не витребувані частки (паї)) (0.11 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель та передачі земельних ділянок в оренду (0.11 МБ)
  30. Про надання дозволу ТОВ «ТРИДААГРО» на розроблення детального плану території (0.14 МБ)
  31. Про перейменування вулиці Лісна в с.Хлипнівка (0.1 МБ)
  32. Про підтримку звернення депутата Звенигородської міської ради Маламужа В.А. (0.1 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь