Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №- «Рішення 17 -ї сесії Звенигородської міської ради 8 скликання»

Кількість переглядів: 314
Скликання: 8 скликання
Сесія: 17 сесія
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 31.12.2021
Номер документу: -
Назва документу: Рішення 17 -ї сесії Звенигородської міської ради 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок та затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (0.04 МБ)
  2. Про надання дозволу на розробку на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва (0.04 МБ)
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації (0.04 МБ)
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства та для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.15 МБ)
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.06 МБ)
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.05 МБ)
  7. Про розгляд заяв ФОП Бовтуленка С.О., включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою (0.05 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства та передачі земельних ділянок в приватну власність (0.12 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства та передачі земельних ділянок в приватну власність (0.12 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.06 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачі земельних ділянок в приватну власність (0.06 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення в приватну власність земельної для будівництва індивідуальних гаражів (0.04 МБ)
  15. Про затвердження проекту із землеустрою, щодо передачі земельної ділянки в оренду та передачу в оренду земельних ділянок (0.04 МБ)
  16. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення документації із землеустрою та затвердженні документації із землеустрою (0.1 МБ)
  17. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду та затвердження такої документації (0.04 МБ)
  18. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду та затвердження такої документації (0.03 МБ)
  19. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок в оренду та затвердження такої документації (0.09 МБ)
  20. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Звенигородської міської територіальної громади на 2022-2025 роки (2.52 МБ)
  21. Про продаж земельних ділянок (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  26. Про звіт міського голови за підсумками роботи Звенигородської міської ради та її виконавчих органів у 2021 році (0.24 МБ)
  27. Про затвердження Стратегії розвитку Звенигородської міської територіальної громади на період 2022-2027 років (45.34 МБ)
  28. Про надання матеріальної допомоги жителям Звенигородської громади (0.04 МБ)
  29. Про затвердження Плану діяльності Звенигородської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік (0.03 МБ)
  30. Про затвердження Програми підтримки перевізників на 2022-2023 роки (0.09 МБ)
  31. Про затвердження Програми благоустрою території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.12 МБ)
  32. Про затвердження Програми ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, вуличної мережі доріг та тротуарів на території Звенигородської міської ради на 2022-2023 роки (0.1 МБ)
  33. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дія) виконавчого комітету Звенигородської міської ради (0.09 МБ)
  34. Про зміну назви Гудзівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області та затвердження Статуту (у новій редакції) (0.08 МБ)
  35. Про затвердження передавального акту комісії з реорганізації Стебненської загальноосвітньої школи I-ІІІ ступенів Звенигородської міської ради (0.11 МБ)
  36. Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на передачу в оренду частини приміщення (0.02 МБ)
  37. Про закріплення території обслуговування за комунальною установою « Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Звенигородської міської ради Черкаської області (0.03 МБ)
  38. Про затвердження Стратегії розвитку комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Звенигородської міської ради Черкаської області на 2021-2026 роки (0.05 МБ)
  39. Про надання дозволу на передачу в оренду частини адмінприміщення та гаража В1 розташованих за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 68 (0.03 МБ)
  40. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Звенигородської міської територіальної громади об'єкта нерухомого майна (0.03 МБ)
  41. Про надання дозволу КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області» на передачу в оренду частини приміщення за адресою: с. Вільховець, вул. Завод (0.02 МБ)
  42. Про звернення Звенигородської міської ради до Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради щодо надання допомоги у вирішенні питання відновлення водного об'єкту (0.02 МБ)
  43. Про внесення змін до рішення міської ради від 10.09.2021 №14-11 «Про затвердження комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки Звенигородської міської територіальної громади (0.02 МБ)
  44. Про умови оплати праці міського голови, секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого апарату Звенигородської міської ради на 2022рік (0.03 МБ)
  45. Про затвердження Програми «ТУРБОТА» на 2022-2025 роки Звенигородської міської територіальної громади (0.04 МБ)
  46. Про затвердження передавального акту (0.03 МБ)
  47. Про затвердження передавального акту Додаток 1 (0.09 МБ)
  48. Про план роботи міської ради на 2022 рік (0.04 МБ)
  49. Про затвердження структури Звенигородської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів (0.13 МБ)
  50. Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на безкоштовне харчування дітей та встановлення розміру батьківської плати, що відвідують заклади освіти Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  51. Про затвердження передавального акту комісії з реорганізації Княжицького навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів» Звенигородської міської ради (0.08 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь