Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень першого пленарного засідання 25 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 49
Скликання: 8 скликання
Сесія: 25
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 22.01.2024
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень першого пленарного засідання 25 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі ТОВ «РАДОН ПРЕМІУМ ПРЕДМЕТ РЕЗОРТ» (0.11 МБ)
  2. Про укладання договору оренди землі ТОВ «РАДОН ПРЕМІУМ ПРЕДМЕТ РЕЗОРТ» (0.11 МБ)
  3. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» (0.11 МБ)
  4. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ФОП Черкасенку Володимиру Віталійовичу та ФОП Мариненку Олександру Івановичу (0.11 МБ)
  5. Про розгляд заяви гр. Буняченка Олександра Яковича (0.11 МБ)
  6. Про розгляд заяви Звенигородського ліцею Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області (0.11 МБ)
  7. Про надання дозволу на укладання договору оренди землі гр. Бовтуленку Олександру Сергійовичу (0.11 МБ)
  8. Про надання дозволу на укладання договору оренди землі гр. Бовтуленко Ганні Михайлівні (0.11 МБ)
  9. Про відмову в наданні дозволу ТОВ «Лайфселл» на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення вежі стільникового зв’язку (0.13 МБ)
  10. Про затвердження ПрАТ «КИЇВСТАР» технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), за цільовим призначенням - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (для розміщення стільникової станції), яка розташована в адміністративних межах с.Княжа, в межах населеного пункту (0.11 МБ)
  11. Про розгляд заяви ТОВ «ЮТК» (0.11 МБ)
  12. Про розгляд заяви гр.Газія Василя Васильовича (ТОВ «ВАЛЕКС») (0.11 МБ)
  13. Про розгляд заяви гр. Броди Олега Михайловича (0.11 МБ)
  14. Про продаж ТОВ «АГРО УНІВЕРСАЛ» земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства з кадастровим номером 7121210100:01:005:0061, яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради, в межах населеного пункту м.Звенигородка. (0.11 МБ)
  15. Про надання дозволу гр. Кравченку Сергію Миколайовичу, гр. Бурсак Ользі Петрівні на викуп земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:004:0076, яка розташована за адресою: м. Звенигородка, просп.Шевченка,24. (0.11 МБ)
  16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код КВЦП 02.01), гр. Керей Ганні Іванівні (0.11 МБ)
  17. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код КВЦП 02.01), гр. Слиньку Миколі Миколайовичу (0.11 МБ)
  18. Про розгляд заяви гр. Кулика Віталія Григоровича (0.11 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Миргородській Галині Григорівні (0.11 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Булат Оксані Миколаївні (0.11 МБ)
  21. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Кривошиї Олександру Васильовичу (0.11 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Вороні Сергію Михайловичу (0.11 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Ястремській Наталії Олександрівні (0.11 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Ястремському Віталію Анатолійовичу (0.11 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:001:2286 за цільовим призначенням - для будівництва індивідуальних гаражів (код КВЦПЗ 02.05), яка розташована за адресою: м. Звенигородка, вул. Кримського, 2 та надання дозволу на укладання договору про встановлення особистого платного строкового сервітуту (0.11 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:004:1611 за цільовим призначенням - земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (02.11), яка розташована за адресою: м.Звенигородка, вул. Героїв Євромайдану, біля пагорба слави (0.11 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:001:2293 за цільовим призначенням - земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (02.11), яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради, в межах м.Звенигородка (на місці загального відпочинку біля річки Гнилий Тікич). (0.11 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:004:1612 за цільовим призначенням - земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (02.11), яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради, в межах м.Звенигородка (в районі Єврейського кладовища). (0.11 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код КВЦПЗ 03.02) за адресою:м.Звенигородка, просп.Шевченка,77 (0.11 МБ)
  30. Про розгляд заяви гр. Маскіс Валентини Володимирівни щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації по проведенню інвентаризації земельної ділянки (0.11 МБ)
  31. Про розгляд заяви гр. Підгорної Лариси Анатолівни щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації по проведенню інвентаризації земельної ділянки (0.11 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Бутенко Людмилі Василівні (0.11 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Шульзі Олександрі Сергійовичу (0.11 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Жуліну Олександру Веніаміновичу (0.11 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Дубовому Григорію Станіславовичу (0.11 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Петровій Валентині Миколаївні (0.11 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Щур Марії Михайлівні (0.11 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Крамаренко Людмилі Василівні (0.11 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Радзієвській Жанні Іванівні (0.11 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Ксенжуку Костянтину Григоровичу (0.11 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Кавириженко Світлані Степанівні (0.11 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Дубовому Олегу Олександровичу (0.11 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Сизову Вадиму Володимировичу (0.11 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Муренко Наталії Миколаївні (0.11 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Мухі Неонілі Іванівні (0.11 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь