Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 25 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 34
Скликання: 8 скликання
Сесія: 25
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 23.02.2024
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 25 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до програми зайнятості населення в Звенигородській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки (0.16 МБ)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Демиденко Оксані Віталіївні, Лагоді Юрію Віталійовичу (0.11 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Безвершенко Ганні Семенівні, Шепель Анастасії Семенівні (0.11 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Згурському Ігорю Анатолійовичу (0.11 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Забочню Олексію Івановичу (0.11 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Рябоненко Катерині Петрівні (0.11 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Антонюк Олені Володимирівні (0.11 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Нетребенку Віктору Петровичу (0.11 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Напреєву Анатолію Івановичу (0.11 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Коваль Наталії Вікторівні (0.11 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Бережній Валентині Олександрівні (0.11 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Норматовій Яліті Митрофанівні (0.11 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Савченку Миколі Андрійовичу (0.11 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Слинько Марії Савівні (0.11 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Ткаченко Надії Степанівні (0.11 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Белінській Людмилі Петрівні (0.11 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Кущенко Валентині Миколаївні (0.11 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Дащенко Марії Петрівні (0.11 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Репетій (Демиденко) Надії Віталіївна (0.11 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Савченку Сергію Миколайовичу (0.11 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Смоляк Даніелі Василівні (0.11 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Шевцовій Аллі Олексіївні (0.11 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Терещенку Володимиру Миколайовичу (0.11 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Шкапенко Катерині Михайлівні (0.11 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Шульзі Марії Василівні (0.11 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Янцевичу Миколі Миколайовичу (0.11 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Тітаренку Олександру Сергійовичу (0.11 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Слинько Аллі Миколаївні (0.11 МБ)
  29. Про розгляд заяви гр. Красіцької Антоніни Петрівни щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за цільовим призначенням - для будівництва індивідуальних гаражів (код КВЦП 02.05) (0.11 МБ)
  30. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр.Іванченку В.Є. та гр.Винарському С.В. (0.11 МБ)
  31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код КВЦП 02.01), гр. Жмурко Валентині Іванівні (0.11 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Сизову Вадиму Володимировичу (0.11 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Ніколенко Любові Георгіївні (0.11 МБ)
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Рудченко Зінаїді Павлівні (0.11 МБ)
  35. Про надання дозволу на заключення договору оренди землі ФГ Мудрого Анатолія Артемовича (0.11 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Байраку Денису Олександровичу (0.11 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Байрак Оксані Миколаївні (0.11 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Забочню Валентину Миколайовичу (0.11 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Забочню Миколі Григоровичу (0.11 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Забочень Олені Миколаївні (0.11 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Сизовій Людмилі Анатоліївні (0.11 МБ)
  42. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Сизову Дмитру Вадимовичу (0.11 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код КВЦП 02.01), та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Гісю Івану Івановичу (0.11 МБ)
  44. Про розірвання договору про встановлення особистого сервітуту з гр.Грициком Леонідом Володимировичем (0.11 МБ)
  45. Про розгляд заяви ТОВ «АГРОПРОЕКТ КНЯЖА» (0.11 МБ)
  46. Про надання дозволу на заключення договору оренди землі ПП «Південь-Плюс» в адміністративних межах с.Гусакове (0.11 МБ)
  47. Про надання дозволу на заключення договору оренди землі СТОВ «СТЕБНЕ» в адміністративних межах с.Михайлівка (0.11 МБ)
  48. Про надання дозволу на заключення договору оренди землі СТОВ «СТЕБНЕ» в адміністративних межах с.Стебне (0.11 МБ)
  49. Про розгляд заяви ПП «Урос» на заключення договору оренди землі (невитребувані земельні частки (паї)) (0.11 МБ)
  50. Про надання дозволу гр. Лисогору Ю.Ю. та Лисогору О.Ю. на розроблення детального плану території (0.13 МБ)
  51. Про затвердження детального плану території частини кварталу багатоквартирної забудови обмеженої вулицями Благовісна та Софії Терещенко в місті Звенигородка (0.13 МБ)
  52. Про надання згоди гр.Бовтуленку Олександру Сергійовичу на зведення будівель та закладання багаторічних насаджень на земельній ділянці з кадастровим номером 7121210100:01:004:1078 яка розташована за адресою: м.Звенигородка, просп.Шевченка,26 (0.11 МБ)
  53. Про укладання договору оренди землі ФОП Буряк Надії Василівні (0.11 МБ)
  54. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі гр.Мудрому Володимиру Анатолійовичу (0.11 МБ)
  55. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі ФОП Лещенку Борису Миколайовичу (0.11 МБ)
  56. Про надання дозволу на укладання договору оренди землі ФОП Куцану Сергію Григоровичу на частину земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:001:1590 за цільовим призначенням - для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (код КВЦП 03.07), яка розташована за адресою: м. Звенигородка, вул. М.Грушевського, 143-А. (0.13 МБ)
  57. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі ФОП Олефіренку Олегу Вікторовичу (0.11 МБ)
  58. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі ФОП Ткаченка О.О. (0.11 МБ)
  59. Про розгляд заяви гр. Кучеренко Наталії Леонідівни щодо внесення змін до рішення сесії Звенигородської міської ради (0.11 МБ)
  60. Про надання дозволу гр.Бабію Петру Павловичу на викуп земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:003:0101, яка розташована за адресою: м. Звенигородка, вул.Шевченка,4-Б. (0.11 МБ)
  61. Про розгляд заяви ФГ «Алексєєвої Тетяни Іванівни» (0.11 МБ)
  62. Про розгляд заяви гр. Покоси Олександра Миколайовича щодо внесення змін до рішення Звенигородської міської ради (0.11 МБ)
  63. Про надання дозволу гр. Кравченко Тетяні Леонідівні на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (під господарськими будівлями та дворами), яка розташована за адресою: с. Вільховець, вул. Катернопільська, 17. (0.11 МБ)
  64. Про надання дозволу гр. Садовському Олександру Вадимовичу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код КВЦП 02.01), яка розташована за адресою: м. Звенигородка, вул. Скеляста, 28. (0.11 МБ)
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки з кадастровим номером 7121280400:03:003:0468 в оренду для сінокосіння та випасання худоби (код КВЦП 01.08) гр. Поліщуку Олександру Анатолійовичу (0.11 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь