Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень міської ради №- «Проєкти рішень першого пленарного засідання 27 сесії Звенигородської міської ради»

Кількість переглядів: 27
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 22.07.2024
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень першого пленарного засідання 27 сесії Звенигородської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельних ділянок в приватну власність (0.13 МБ)
  2. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Щербак Тамарі Лук`янівні (0.11 МБ)
  3. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, та передачу земельної ділянки безоплатно в приватну власність гр. Дацько Юлії Михайлівні (0.11 МБ)
  4. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Мантуровій Ользі Володимирівні (0.11 МБ)
  5. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Слинько Лесі Сергіївні (0.11 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Пожидалову Дмитру Юрійовичу (0.11 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва (код КВЦП 01.07) гр. Пожидаловій Ларисі Миколаївні (0.11 МБ)
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Ямковому Ярославу Олеговичу (0.11 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Федченко Галині Степанівні (0.11 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Федченко Катерині Володимирівні (0.11 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (код КВЦП 01.07) гр. Шукалу Дмитру Анатолійовичу (0.11 МБ)
  12. Про надання дозволу на розірвання договору оренди землі на земельну ділянку з кадастровим номером 7121285200:01:003:0449 за цільовим призначенням - для сінокосіння (код КВЦП 10.06), яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради в межах населеного пункту с.Вільховець (0.11 МБ)
  13. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером 7121285200:01:003:0449 за цільовим призначенням- для сінокосіння (код КВЦП 10.06), яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради в межах населеного пункту с.Вільховець та продаж ділянки на земельних торгах у формі аукціону (0.14 МБ)
  14. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером 7121210100:01:003:0725, яка розташована за адресою: м.Заенигородка, вул.Б.Хмельницького та продаж ділянки на земельних торгах у формі аукціону (0.12 МБ)
  15. Про включення земельної ділянки з кадастровим номером 712121287000:03:001:0103, яка розташована адміністративних межах Звенигородської міської ради в межах населеного пункту с.Стебне до переліку земельних ділянок, право на оренду яких виставлятиметься на земельні торги, та проведення земельних торгів (0.29 МБ)
  16. Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для використання за цільовим призначенням – для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг (код КВЦПЗ 09.01) , яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради в межах населеного пункту м.Звенигородка (0.11 МБ)
  17. Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для використання за цільовим призначенням – для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг (код КВЦПЗ 09.01), яка розташована в адміністративних межах Звенигородської міської ради за межами населеного пункту с.Хлипнівка (0.11 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь