Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №- «Рішення 2 сесія Звенигородської міської ради 8-го скликання»

Кількість переглядів: 314
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 09.12.2020
Номер документу: -
Назва документу: Рішення 2 сесія Звенигородської міської ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження заступника міського голови з виконавчої роботи Звенигородської міської ради (0.03 МБ)
  2. Про затвердження заступника міського голови з виконавчої роботи Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  3. Про затвердження заступника міського голови з виконавчої роботи Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  4. Про затвердження керуючого справами виконавчого комітету Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  5. Про затвердження старости у селах Багачівка, Михайлівка, Павлівка Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  6. Про затвердження старости у селі Гусакове Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  7. Про затвердження старости у селі Вільховець Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  8. Про затвердження старости у селі Гудзівка Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  9. Про затвердження старости у селі Княжа Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  10. Про затвердження старости у селі Козацьке Звенигородської міської ради (0.07 МБ)
  11. Про затвердження старости у селах Неморож, Мурзинці Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  12. Про затвердження старости у селі Стебне Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  13. Про затвердження старости у селах Моринці, Гнилець Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  14. Про затвердження старости у селах Хлипнівка, Майданівка Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  15. Про покладання обов’язків на старосту сіл Багачівка, Михайлівка, Павлівка Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  16. Про покладання обов’язків на старосту села Вільховець Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  17. Про покладання обов’язків на старосту села Гудзівка Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  18. Про покладання обов’язків на старосту села Гусакове Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  19. Про покладання обов’язків на старосту села Княжа Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  20. Про покладання обов’язків на старосту села Козацьке Звенигородської міської ради покладання обов’язків на старосту села Козацьке Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  21. Про покладання обов’язків на старосту сіл Моринці, Гнилець Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  22. Про покладання обов’язків на старосту сіл Неморож, Мурзинці Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  23. Про покладання обов’язків на старосту села Стебне Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  24. Про покладання обов’язків на старосту сіл Хлипнівка, Майданівка Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  25. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №1 Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  26. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Звенигородської районної ради Черкаської області (0.06 МБ)
  27. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Звенигородської районної ради Черкаської області (0.07 МБ)
  28. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  29. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №5 Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  30. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородську загальноосвітню школу –інтернату І-ІІІ ступенів - спортивний ліцей Звенигородської районної ради Черкаської області (0.06 МБ)
  31. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Імені Тараса Григоровича Шевченка Звенигородської районної ради Черкаської області (0.06 МБ)
  32. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Багачівський навчально-виховний заклад І ступеня Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  33. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Хлипнівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  34. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Моринський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Тараса Григоровича Шевченка» Звенигородсь (0.06 МБ)
  35. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Вільховецький навчально-виховний комплекс – «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів імені Героя України В'ячеслав (0.04 МБ)
  36. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Гудзівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Звенигородської районної ради Черкаської облас (0.04 МБ)
  37. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Гусаківської загальноосвітньої школи І ступеня Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  38. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Княжицький навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів» (0.05 МБ)
  39. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Козацьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  40. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Неморозьку загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Звенигородської районної ради Черкаської областіступ до складу засновників та прийняття у комунальну власн (0.04 МБ)
  41. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Стебненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  42. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської дитячої школи мистецтв Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  43. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської дитячої художньої школи ім. С.М. Терещенко Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  44. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородської дитячо-юнацької школи ім. І.Бардика Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  45. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородський центр дитячої та юнацької творчості Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  46. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородський районний краєзнавчий музей ім. Т.Г. Шевченка Звенигородської районної ради Черкаської області (0.03 МБ)
  47. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Трудовий архів Звенигородського району Звенигородської районної ради. (0.03 МБ)
  48. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Звенигородського району (0.05 МБ)
  49. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Звенигородського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  50. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Комунального некомерційного підприємства (0.04 МБ)
  51. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Комунального некомерційного підприємства «Звенигородська центральна районна лікарня» Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  52. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Інклюзивно-ресурсного центру Звенигородської Районної ради Черкаської областівступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородсь (0.03 МБ)
  53. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Дошкільного навчального закладу ясла-садок №1 комбінованого типу Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  54. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №3 «Малятко» загального розвитку Звенигородської районної ради Черкаської областіо вступ до складу засновників та (0.05 МБ)
  55. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №4 «Берізка» загального розвитку Звенигородської районної ради Черкаської області (0.04 МБ)
  56. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Дошкільного навчального закладу ясла-садка №7 «Червоненька квіточка» комбінованого типу Звенигородського районної ради Черкаської області до складу засно (0.05 МБ)
  57. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Дошкільного навчального закладу ясла-садок №8 «Журавлик» Центру розвитку дитини Звенигородської районної ради Черкаської області (0.06 МБ)
  58. Про вступ до складу засновників та прийняття у комунальну власність Звенигородської міської ради Дошкільного навчального закладу ясла-садок №9 «Веселка» комбінованого типу Звенигородської районної ради Черкаської області (0.05 МБ)
  59. Про створення відділу освіти Звенигородської міської ради (0.09 МБ)
  60. Про створення відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  61. Про створення служби у справах дітей Звенигородської міської ради (0.03 МБ)
  62. Про створення комунального закладу -центру соціальних служб Звенигородської міської ради (0.03 МБ)
  63. Про створення фінансового управління Звенигородської міської ради (0.03 МБ)
  64. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 № 46 –17/VII «Про міський бюджет на 2020 рік» (0.08 МБ)
  65. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 № 46 –17/VII «Про міський бюджет на 2020 рік» (0.17 МБ)
  66. Про затвердження Програми «Трудовий архів Звенигородської міської ради» на 2021-2022 роки (0.05 МБ)
  67. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою (0.04 МБ)
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою (0.04 МБ)
  69. Про розгляд заяв гр. Діденка Олександра Степановича, гр. Кононенка Сергія Миколайовича, гр. Гуржій Ганни Герасимівни, гр. Литвин Юрія Валерійовича (0.04 МБ)
  70. Про розгляд заяви гр. Колісника Романа Олексійовичазаяви гр. Колісника Романа Олексійовича (0.04 МБ)
  71. Про розгляд заяви гр. Кравчук Тетяни Іванівни заяви гр. Кравчук Тетяни Іванівни (0.03 МБ)
  72. Про розгляд заяви гр. Ткаченка Миколи Олексійовича (0.03 МБ)
  73. Про розгляд заяви гр. Чудного Анатолія Володимировича (0.03 МБ)
  74. Про розгляд заяви ТОВ «СОФІЯ – НАТС» кадастровий номер земельної ділянки 7121210100:01:002:0791 (0.03 МБ)
  75. Про розгляд заяви ТОВ «СОФІЯ – НАТС» - кадастровий номер земельної ділянки 7121210100:01:002:0792 заяви ТОВ «СОФІЯ – НАТС» - кадастровий номер земельної ділянки 7121210100:01:002:0792 (0.03 МБ)
  76. Про розгляд заяви ТОВ «Ваше здоров’я» (0.03 МБ)
  77. Про розгляд заяви ФО-П Хоменко Сергія Володимировича (0.03 МБ)
  78. Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність (0.03 МБ)
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою в адміністративних межах села Гусакове (про визнання спадщини від відумерлого) (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою в адміністративних межах села Хлипнівка (визнання спадщини від умерлої) (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь