Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №- «Рішення 5 сесія Звенигородської міської ради 8-го скликання»

Кількість переглядів: 303
Скликання: 8 скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 15.01.2021
Номер документу: -
Назва документу: Рішення 5 сесія Звенигородської міської ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Чайка» загального розвитку Звенигородської міської ради Черкаської області (0.1 МБ)
  2. Про затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» загального розвитку Звенигородської міської ради Черкаської області (0.1 МБ)
  3. Про затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Світлячок» загального розвитку Звенигородської міської ради Черкаської області (0.09 МБ)
  4. Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на безкоштовне харчування дітей та встановлення розміру батьківської плати, що відвідують заклади освіти Звенигородської міської ради (0.06 МБ)
  5. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Звенигородської міської ради у новій редакції (0.03 МБ)
  6. Про план роботи міської ради на 2021 рік (0.03 МБ)
  7. Про закріплення виборчих округів за депутатами міської ради (0.03 МБ)
  8. Про внесення змін до рішень районної ради про покладання обов'язків на старост сіл Звенигородської міської ради (0.02 МБ)
  9. Про затвердження Плану діяльності Звенигородської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік (0.06 МБ)
  10. Про передачу майна у комунальну власність Ватутінської міської ради (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на передачу автотранспортного засобу ГАЗ 32214 (0.02 МБ)
  12. Про передачу в оренду кімнат в нежитловому приміщенні (0.02 МБ)
  13. Про внесення змін до рішення сесії Звенигородської міської ради № 4-39/VIII від 24.12.2020 року «Про закріплення права оперативного управління об’єктами міської комунальної власності за структурними підрозділами та окремими юридичними особами виконав (0.3 МБ)
  14. Про звернення Звенигородської міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги (0.02 МБ)
  15. Про затвердження Статуту Звенигородської дитячої школи мистецтв Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області у новій редакції (0.15 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (0.03 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.03 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (0.04 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Звенигородської міської ради з метою припинення договору особистого платного строкового сервітуту земельної ділянки та укладанням ново (0.04 МБ)
  21. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.03 МБ)
  22. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (0.04 МБ)
  23. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. (0.04 МБ)
  24. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (0.03 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (0.03 МБ)
  29. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  30. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (0.03 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (господарські будівлі і двори) (0.03 МБ)
  33. Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 29.10.2020 року №58-11/VII. (0.03 МБ)
  34. Про надання дозволу на укладання додаткової угоди до договору оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення на яких знаходяться об’єкти нерухомого майна – господарські будівлі та двори (0.03 МБ)
  35. Про відмову у наданні дозволу на укладання договору оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення не витребуваних частки (паї) в адміністративних межах с. Моринці. (0.03 МБ)
  36. Про надання дозволу на розірвання договору оренди земельної ділянки який зареєстрований між Звенигородською міською радою та ПАТ «Черкасиобленерго» (0.03 МБ)
  37. Про надання дозволу на внесення змін до договору оренди земельної ділянки який зареєстрований між Звенигородською міською радою та ФОП Короташ Любов Євгеніївною (0.03 МБ)
  38. Про надання дозволу на внесення змін до договору оренди земельної ділянки який зареєстрований між Звенигородською міською радою та Мельник Володимиром Анатолійовичем в зв’язку з технічною помилкою (0.03 МБ)
  39. Про відмову у наданні дозволу на укладання додаткової угоди до договору оренди на земельну ділянку щодо продовження договору оренди (0.03 МБ)
  40. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (0.03 МБ)
  41. Про звернення Звенигородської міської ради до директора Державного підприємства “Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області” щодо забезпечення належного експлуатаційного утримання місцевих автомобільних доріг (0.02 МБ)
  42. Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на безкоштовне харчування дітей та встановлення розміру батьківської плати, що відвідують заклади освіти Звенигородської міської ради (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь