Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 11:29
Кількість переглядів: 356

З метою Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 32-ї річниці виведення військ з Афганістану сьогодні 15 лютого  за участю міського голови Олександра Саєнка, першого заступника міського голови Валерія Маренича, заступника голови райдержадміністрації Юрія Піковського, голови районної ради Сергія Струка, голови міської ради ветеранів Алли Мартиненко, депутатів міської ради, керівників підприємств, , установ та організацій, представників громадських об’єднань та мешканців міста відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку «Воїнам-інтернаціоналістам» у місті Звенигородка.

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих  при виконанні військового обов’язку на території інших держав хвилиною мовчання.

В своєму виступі міський голова Олександр Саєнко зазначив: «День 15 лютого – це не тільки данина пам’яті загиблим, але і вираз глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав і виконує свій військовий і громадянський обов’язок. Шана Вам, воїни-інтернаціоналісти. Висловлюю співчуття матерям, батькам, вдовам, дітям загиблих. Виявлені стійкість і мужність – кращий приклад служіння Батьківщині. У день виведення військ з  Республіки Афганістан ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя. Ми схиляємо голови перед їхньою світлою пам’яттю. Будучи взірцем військової доблесті та героїзму, вони вічно будуть жити в серцях нинішніх і майбутніх поколінь»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь