Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 19.02.2021 10:27
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

Виконавчий комітет Звенигородської міської ради, який знаходиться за адресою: місто Звенигородка, проспект Шевченка,63 (тел.2-20-60) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:

- начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту, інфраструктури та захисту довкілля виконавчого комітету  Звенигородської міської ради;

Вимоги до кандидата на посаду начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту, інфраструктури та захисту довкілля виконавчого комітету  Звенигородської міської ради: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, упевнений користувач ПК.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 5 років.

- головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, транспорту, інфраструктури та захисту довкілля виконавчого комітету  Звенигородської міської ради  (2 вакантні посади);

Вимоги до кандидата на посаду головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, транспорту, інфраструктури та захисту довкілля виконавчого комітету  Звенигородської міської ради: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, упевнений користувач ПК.

Стаж роботи за фахом у державній службі не менше 3-х років, або загальний стаж роботи за фахом в інших сферах діяльності не менше 5 років.

- начальника відділу комунального майна виконавчого комітету Звенигородської міської ради;

Вимоги до кандидата на посаду начальника відділу комунального майна виконавчого комітету Звенигородської міської ради: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, упевнений користувач ПК.

Стаж роботи за фахом у державній службі не менше 3-х років, або загальний стаж роботи за фахом в інших сферах діяльності не менше 5 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії міської ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

  • копію документа, який посвідчує особу;

  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Участь у конкурсі на заміщення вакантної посади можуть взяти громадяни України.

Документи до участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: місто Звенигородка,  проспект Шевченка,63, кабінет 9, тел.. 2-20-60.

    Додаткову інформацію Ви можете отримати у відділі організаційно-кадрової роботи Виконавчого комітету Звенигородської міської ради та на офіційному веб-сайті zven.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь