Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася 6-та сесія Звенигородської міської ради.

Дата: 26.02.2021 16:08
Кількість переглядів: 4070

Фото без опису

Сьогодні 26 лютого відбулося чергове засідання 6-ї сесії Звенигородської міської ради VIII скликання під головуванням міського голови Олександра Саєнка. З 26 депутатів на сесію прибуло 24 депутати, що дало змогу розпочати засідання. Перед початком прийняття рішень делегували депутата міської ради Володимира Маламужа для вручення подяки Державному підприємству «Звенигородське лісове господарство» від 5-ї батальйонно-тактичної групи 81-ї десантно-штурмової бригади військової частини А1493 – за сприяння в ремонті військової техніки, а саме ЗІЛ- 131, який використовується на даний час в зоні ООС. В свою чергу, міський голова, також висловив вдячність Звенигородському лісовому господарству: «Дякую що ви завжди не стоїте осторонь всіх питань, які виникали в бувшому Звенигородському районі і нашій новоствореній Звенигородській громаді, завжди приймаєте участь і допомагаєте у питаннях благоустрою міста, дякуємо вам і надіємся на подальшу співпрацю», зазначив Олександр Саєнко. Звернувся міський голова і до депутатів міської ради, щоб ті надавали пропозиції щодо розвитку громади для залучення певних інвесторів. Привітали депутата міської ради Олександра Черкасенка з днем народження, який він святкував в міжсесійний період.

Депутати прийняли в цілому порядок денний і перейшли до розгляду 76-ти питань, які виносились на чергову сесію міської ради, а саме : Про затвердження передавальних актів, щодо передачі майна селами, що увійшли до складу Звенигородської міської ради; Питання функціонування розвитку освіти; Про програму "Депутатська підтримка наслеленя", Про положення про стипендії учням загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Звенигородської міської ради, які стали переможцями міжнародних, всеукраїнських творчих, мистецьких конкурсів та спортивних змагань; Про програму підтрмки перевізників на 2021-2025 роки; земельні питання; Про програму профілактики злочинності на 2021-2025 роки; та ряд інших не менш важливих питань. Всі питання, які виносились на сесію розглянуті і прийняті відповідні рішення.

Нагадуємо, що з рішеннями сесії ви зможете ознайомитись нанашому офіційному веб-сайті Звенигородської міської ради за адресою .

Звенигородська міська рада є відкритою для громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь