Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звенигородщина: партнерство та співпраця задля безпеки громадян

Дата: 11.03.2021 15:50
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

Задля ефективної взаємодії Служби судової охорони Черкащини з органами місцевого самоврядування та забезпечення безпеки життя і здоров’я громадян, які відвідують органи та установи системи правосуддя, сьогодні на Звенигородщині відбулася робоча зустріч.

У двосторонньому діалозі участь взяли начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко, перший заступник Звенигородського міського голови Валерій Маренич та секретар міської ради Володимир Низенко.

Сторони обговорили низку актуальних питань, що стосуються подальшої спільної роботи.

«Якісна реалізація запланованих заходів сприятиме розв’язанню ключових завдань у життєдіяльності жителів м. Звенигородки, в тому числі підтриманню громадського порядку в районному суді та забезпеченню безпеки громадян, які в ньому перебувають», - прокоментував начальник Територіального управління Анатолій Харенко.

У ході спілкування перший заступник міського голови Валерій Маренич наголосив на зацікавленості місцевих жителів у функціонуванні Служби судової охорони. Він переконливо запевнив про сприяння та підтримку місцевої влади в реалізації плану дій. Водночас керівники проаналізували можливості включення Територіального управління до регіональної програми з питань громадської безпеки.

За підсумками робочої зустрічі сторони домовилися про налагодження шляхів взаємодії, тому що саме в активному діалозі можна напрацювати дійсно нові аспекти подальшої співпраці.

Довідково: 19 листопада 2020 року Звенигородський районний суд перейшов під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь