Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактична робота з умовно-засудженими

Дата: 19.03.2021 08:11
Кількість переглядів: 942

Фото без опису 

Фото без опису           Фото без опису

 

 

Основне завдання сьогодення полягає в тому, щоб переконати у перевагах жити за загальноприйнятими законами і осіб, які засуджені до покарань покарання не пов’язаних з позбавленням волі, Це особлива категорія людей, а тому працювати з ними треба більше, аби попередити і не допустити рецидивних злочинів. Молоді люди вже покарані. А попереду – все життя. Чи вдасться прожити його гідно, залежить не лише від самого засудженого, а й від суспільства, територіальної громади. Адже саме українське суспільство через кожного з нас, соціальних працівників, волонтерів, має простягнути руку допомоги тим, хто колись схибив, завинив перед ним. 
 

Відповідно до Порядку взаємодії кримінально-виконавчої інспекції і центру соціальних служб щодо забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей ,молоді, та осіб які засуджені до покарань, не пов’язаних  з позбавленням волі,.для осіб, які перебувають на облвку  на базі установи «Звенигородського міськрайонного сектору  філії ДУ «Центр пробації» фахівцем із соціальної роботи центру  соціальних служб Звенигородської міської ради Анастасією Трубаєнко, спільно з начальником відділу «Звенигородське бюро правової допомоги» Ольгою Винарською в черговий раз було проведено інформаційну зустріч з умовно засудженими особами, сьогодні на тему: «Не стань жертвою торгівлі людьми».»Твої права і обов’язки- як громадянина своєї країни». 

Захід спрямований на підвищення рівня обізнаності щодо причин та наслідків торгівлі людьми. Метою заходу було привернення уваги  присутніх до потреби подолання гендерно-зумовленого насильства, актуалізації питання протидії торгівлі людьми, висвітлення питання забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Загалом слухачі отримали інформацію про поняття «торгівля людьми», стадії та основні ознаки торгівлі людьми..Також наголошено на тому, що може зробити кожен, щоб запобігти торгівлі людьми. Розяснено про свої права і обов’язки як громадянина своєї країни. Наприкінці заходу всі присутні отримали буклети інформаційно – просвітницького характеру.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь