Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання 7-ї сесії Звенигородської міської ради VIII скликання

Дата: 26.03.2021 12:23
Кількість переглядів: 1102

       Фото без опису

     Відповідно до розпорядження міського голови від 16.03.2021 №61 “Про скликання засідання чергової сесії Звенигородської міської ради” 26 березня 2021 року відбулося засідання Звенигородської міської ради VIII скликання. Його провів міський голова Олександр СаєнкоУ роботі сесії взяли участь 22 депутати міської ради. На розгляд сесії виносилося питання, які відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Нагадуємо, що погоджувальна рада під головуванням міського голови Олександра Саєнка відбулася у четвер 25 березня де депутати обговорили всі проєкти рішень.

       Перед початком засідання міський голова Олександр Саєнко  привітав з днем народження депутатів міської ради які в міжсесійний період святкували свої дні народження: Петрова Євгенія Віталійовича, Сороченка Дмитра Геннадійовича, Дімова Георгія Андрійовича та Зарубайка Василя Івановича.

       Також міський голова довів до відома присутніх інформацію по вчорашній онлайн нараді  з головою Черкаської ОДА Олександром Скічко щодо ситуації з карантинними обмеженнями в області. Станом на сьогодні за результатами наради обласної ТЕБ та НС Черкаська область поки що залишається у «помаранчевій» зоні. Олександр Якович зазначив – «Щоб наша область не ввійшла до червоної зони кожен з нас повинен усвідомити, що від його поведінки залежить здоров’я, а можливо і життя інших людей, тому всім потрібно дотримуватись всіх засобів захисту.

     Після затвердження порядку денного, секретаріату, депутати перейшли до розгляду питань  порядку денного, а саме:  Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 №4-33/VIII "Про бюджет Звенигородської міської територіальної громади на 2021 рік"; Про надання матеріальної допомоги жителям Звенигородської громади; Про внесення змін до Програми «ТУРБОТА» на 2021–2023 роки Звенигородської територіальної громади; Про затвердження положення про відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Звенигородської міської ради; Про звільнення окремих категорій осіб від оплати вартості деяких адміністративних послуг, яка зараховується до міського бюджету; Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природнього середовища в Звенигородській територіальній громаді на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 № 4-20/VIII; Про програму сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ на 2021-2025 роки; Про надання дозволу на передачу розрахункових касових апаратів з балансу КП "Добробут" Звенигородської міської ради на баланс КП ВЖРЕУ Звенигородської міської ради; Про надання згоди КНП "Звенигородська БЛІЛ" на прийняття медичного обладнання; Про передачу комплексу за адресою 20202, Черкаська обл., місто Звенигородка, вул. Софії Терещенко, будинок 28 в комунальну власність Звенигородської міської ради; Про звернення Звенигородської міської ради до голови Черкаської обласної ради щодо передачі комплексу за адресою 20202, Черкаська обл., місто Звенигородка, вул. Софії Терещенко, будинок 28 в комунальну власність Звенигородської міської ради; Про надання дозволу на передачу в оренду кімнат в нежитловому приміщенні; Про закріплення права оперативного управління та господарського відання об’єктами міської комунальної власності за структурними підрозділами та окремими юридичними особами виконавчого комітету Звенигородської міської ради; Про надання дозволу відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради на безоплатну передачу майна; Про затвердження структури Центру культури і дозвілля ім. Т.Г. Шевченка Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області; Про програму національно–патріотичного виховання дітей та молоді, підтримки розвитку українського Вільного козацтва на 2021-2023 роки; Про Програму покращення надання адміністративних послуг в територіальному сервісному центрі № 7143 Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Черкаській області в 2021-2022 роках; Про внесення змін до програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Звенигородському районі та підтримки комунального некомерційного підприємства «Звенигородський  центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік; Про створення та затвердження графіка роботи відділу ЦНАП; Про затвердження програми розроблення містобудівної документації міста Звенигородка на 2021 рік та ряд земельних питань.

 

Нагадуємо, що із усіма проєктами та рішеннями сесійних засідань ви маєте можливість ознайомлюватись на сайті Звенигородської міської ради в рубриці «Офіційні документи»

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь