Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні комісії з ТЕБ та НС знову посилили карантинні заходи

Дата: 14.04.2021 11:21
Кількість переглядів: 2212

       Фото без опису

   8 квітня у Черкаській обласній адміністрації голова ОДА Олександр Скічко провів засідання регіональної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій ухвалили рішення про перелік протиепідемічних заходів у Черкаській області. Зокрема, виконкомам Черкас, Умані, Сміли, Канева, Звенигородській, Черкаській та Уманській районним державним адміністраціям та виконавчим комітетам сільських та міських територіальних громад області було рекомендовано впроваджувати додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.

12 квітня зазначені рекомендації були розглянуті вже на засіданні комісії з ТЕБ та НС Звенигородської міської ради, яку скликав міський голова Олександр Саєнко. В ході обговорення члени комісії та присутні заслухали доповідь  головного спеціаліста Звенигородського  управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Діани Прилуцької. Фахівець, зважаючи на ситуацію та різке зростання випадків захворювання, наголосила на необхідності запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою протидії  розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Результатом засідання стало протокольно затверджене рішення про введення додаткових протиепідемічних заходів та обмежень. Зокрема, комісія вирішила:

1. З метою запобігання поширенню захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19:

1.1. Інформацію про ситуацію з поширенням захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19 та заходи з недопущення його поширення взяти до відома.

1.2. Сектору охорони праці, цивільного захисту та техногенної безпеки забезпечити постійний моніторинг кількості виявлених  нових  випадків COVID-19.

1.3.  З урахуванням критеріїв епідемічної ситуації, визначених пунктом 32 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами від 22.03.2021 № 230), заборонити на території Звенигородської міської ради:

- проведення масових (культурних, спортивних, розважальних та інших) заходів, приймання відвідувачів у кінотеатрах, інших закладах культури, у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах;

- діяльність розважальних закладів (ТРЦ, нічних клубів, дискотек, дитячих ігрових кімнат) після 23:00;

- діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) після 23:00, окрім тих, які надають послуги зі здійснення адресної доставки замовлень та замовлень навинос;

- проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не забезпечено наявності в споруді, приміщенні не менше 10 м2 на одну особу;

- здійснення перевезень пасажирів автомобільним транспортом в кількості більшій ніж 50 % від кількості місць для сидіння.

- перевести на дистанційну форму навчання учнів 5-11 класів з 13 квітня по 23 квітня 2021року.

2. Керівникам установ, підприємств, організацій рекомендувати суб'єктам господарювання, незалежно від форми власності, максимально перевести роботу працівників у дистанційний режим.

3. Заступнику міського голови  Щербині С.В. забезпечити організацію та участь представників у спільних зі Звенигородським районним відділом поліції ГУ Національної поліції у Черкаській області та Звенигородським управлінням Держпродспоживслужби у Черкаській області перевірках дотримання карантинних вимог на території Звенигородської громади.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на Звенигородський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, структурні підрозділи Головного управління Держпродспоживслужби та сектору з охорони праці, цивільного захисту та техногенної безпеки Звенигородської міської ради.

Міська рада, звертаючись до всіх звенигородчан, просить і надалі дотримуватися усіх карантинних вимог та бути обачними. Поважати працю медичних працівників, яким зараз доводиться працювати з надмірним навантаженням, в умовах постійної небезпеки, берегти себе та своїх близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь