Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки засідання міжвідомчої комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 22.04.2021 11:54
Кількість переглядів: 819

 

Фото без опису

21 квітня 2021 року відбулося засідання міжвідомчої комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яка створена рішенням виконавчого комітету від 19.03.2021р. № 89 „Про утворення міжвідомчої комісії та робочої групи міської ради з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості  населення”.

На засіданні були присутні голова комісії Бугаєнко О.М. заступник  міського голови з виконавчої роботи, заступник голови комісії Лаврінченко Н.М. – начальник фінансового управління, секретар комісії Красноштан С.В. - провідний спеціаліст відділу по плануванню доходів та фінансуванню установ виробничої сфери фінансового управління та члени комісії: Білозерська А.В. - начальник відділу економічного розвитку та інвестицій, Корчевська А.В. - начальник відділу правового забезпечення, Микитенко Л.М. - директор Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, Пона Л.В. – начальник Звенигородського відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ в Черкаській області, Різник В.Б. - начальник Звенигородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Черкаській області, Штанько В.М. - завідувач сектору з охорони праці, цивільного захисту та техногенної безпеки.

На засіданні були обговорені завдання та напрямки діяльності комісії, затверджено графік проведення засідань на 2021 рік та вирішено проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення та суб'єктів господарювання щодо економічних та соціальних переваг отримання легальних доходів та сплати податку на доходи фізичних осіб і єдиного соціального внеску, здійснювати контроль за станом легалізації найманої праці та рівнем заробітної плати на території Звенигородської міської територіальної громади, розмістити на сайті міської ради інформацію про відповідальність та штрафи за порушення законодавства про працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь