Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 27.04.2021 09:48
Кількість переглядів: 1343

Фото без опису

23 квітня 2021 року відбулось розширене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якому зокрема було розглянуто питання щодо організації проведення Великодніх богослужінь та поминальних днів з дотриманням заходів щодо недопущення поширення COVID-19.

Згідно інформації начальника Звенигородського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Сіренка О.А. відповідно до критеріїв епідемічної ситуації, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусомSARS-CoV-2»:

  • забороняється перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок;
  • кількість відвідувачів в культових спорудах та приміщеннях, облаштованих для молитовних потреб не повинна перевищувати одну особу на 5 кв. метрів споруди чи приміщення;
  • необхідно дотримуватись дистанції 1,5 метра між присутніми при проведенні релігійних заходів на відкритому повітрі.

За інформацією настоятелів храмів на території Звенигородської громади богослужіння і освячення пасок на Великдень буде проводитись:

  • Свято-Преображенський собор УПЦ м. Звенигородка – з 00.00 до 4.00 год. та з 04.00 до 10.00 год. відповідно;
  • Свято-Георгіївський храм м. Звенигородка з 23.00 до 4.00 год. та з 4.00 до 09.00 год. відповідно.
  • Храм Вознесіння Господнього Українська Автокефальна церква  м. Звенигородка з 00.00 до 6.00 год. та з 6.00 до 8.00 год. відповідно.
  • Свято-Іоанобогословська парафія Уманської єпархії української православної церкви с. Княжа з 21.00 год. до 04.00 ранку, далі по вулицях.
  • Православна церква України Храм святої великомучениці Варвари с. Козацьке служба о 03.00 год. ранку, освячення з 06.00-до 08.00 години.
  • Свято-Миколаївська українська православна церква с. Неморож о 07.00 годині ранку освячення.
  • Архістратега Михайла с. Хлипнівка о 07.00 год. ранку освячення.
  • Біля будинку культури в с. Майданівка о 09.30 год. ранку освячення.
  • Храм Іоана Богослова с. Стебне о 04.30 год. ранку біля церкви освячення, далі по вулицям села.

 

  • Біля будинку культури в с. Гудзівка о 07.30 год. ранку освячення.
  • Церква Різдва Пресвятої Богородиці с. Гусакове о 20.00 год. вечора розпочинається служба і далі освячення.
  • Українська православна церква Уманської єпархії Звенигородського благочиння в с. Моринці служба з 00.00 год. ночі, освячення з 04.00 год. ранку, а з 06.00 год. освячення біля школи.
  • Українська православна церква с. Вільховець з 08.00 год. освячення в центрі села, з 09.00 год. на стадіоні біля завода.

 

Заступник начальника відділу превенції Звенигородського районного відділу поліції Колос О.М. закликав жителів Звенигородської громади з розумінням поставитися до необхідності дотримання правил карантинних обмежень та в свою чергу пообіцяв всіляко сприяти цьому.

Шановні мешканці Звенигородської територіальної громади!Великдень-2021 та поминальна батьківська неділя  – це виклик для кожної сім’ї, для кожного віруючого. Це усвідомлення і своєї персональної відповідальності, і соціальної передусім. Якщо твої дії можуть комусь зашкодити, то їх не варто вчиняти. Бо не все, що ми хочемо, є корисним для нас та навколишніх. Тому не варто спокушати та спокушатися. Бережіть себе та своїх рідних, будьмо свідомі та відповідальні одне перед одним!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь