Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала другий транш допомоги від Благодійного фонду «МХП-Громаді» та Благодійнї організації української діаспори у Данії «BEVAR UKRAINE”

Дата: 14.05.2021 11:48
Кількість переглядів: 1024

     Фото без опису

     В рамках нещодавно підписаного Меморандуму про співпрацю та партнерство між Благодійною організацією "Благодійний фонд "МХП-Громаді", виробничим підрозділом Рижанівка ТОВ "НВФ "Урожай" та виконавчим комітетом Звенигородської міської ради. Сьогодні 14 травня відбулася передача гуманітарної допомоги Звенигородській багатопрофільній лікарні від Благодійного фонду «МХП-Громаді» та Благодійнї організації української діаспори у Данії «BEVAR UKRAINE”. Міський голова Олександр Саєнко, депутат обласної ради Валентин Тарасенко та менеджер з соціальних проєктів фонду Ірина Петренко, передали в користування директору КНП «Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Звенигородської міської ради Вардану Айрапетяну другий транш допомоги, а саме вісім ліжок, шість матраців та чотири інвалідні візки. Дана гуманітарна допомога дасть можливість покращити якість перебування хворих у відділеннях. Міський голова Олександр Саєнко та директор Звенигородської лікарні Вардан Айрапетян, щиро подякували спонсорам за надану гуманітарну допомогу і сподіваються на подальше співробітництво з Благодійним фондом.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь