Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги юридичних та фізичних осіб – суб`єктів господарювання!

Дата: 21.05.2021 09:10
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

Звертаємо Вашу увагу, що в 2021 році надається дотація на утримання кіз та овець  юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми власності та фізичним особам-підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам, які є власниками кіз та овець, за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 грн за одну голову.

 

Для отримання дотації необхідно підготувати такі документи:

  1. заявку;

  2. довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком;

  3. копію звіту про виробництво продукції тваринництва,  кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами ( форма № 24(річна)) станом на 1 січня (суб`єкти господарювання, які є юридичними особами);

  4. копію реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі отримання 10 і більше голів – виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин (районна ветеринарна лікарня)

 

  Усі вищевказані документи необхідно подати до 01 липня 2021 року до Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, за адресою: вул.Смілянська, 113, м.Черкаси, каб.209)

 

Звертаємо Вашу  увагу: для нарахування дотації за утримання кіз та овець суб`єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками кіз та овець, дотація нараховується на ту кількість поголів`я, що зазначене у формі № 24 та підтверджене Адміністратором Єдиного державного реєстру тварин.

Для нарахування дотації за утримання кіз та овець суб`єктам господарювання, які є фізичними особами-підприємцями, зокрема, сімейними фермерськими господарствами та власниками кіз та овець, дотація нараховується на ту кількість поголів`я, що зазначене у Єдиному державному реєстрі тварин станом на 1 січня поточного року. 

 

У разі зменшення поголів`я кіз та овець на 1 січня наступного року порівняно з поголів`ям, на яке було отримано дотацію за утримання кіз та овець, бюджетні кошти, отримані суб`єктами господарювання, які є власниками кіз та овець, повертаються до державного бюджету в повному обсязі.

 

Телефони для довідок – (022) 63-09-37


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь