Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит заступника консула Консульського відділу Посольства Республіки Польща в Україні Яцека Гоцловського на Звенигородщину

Дата: 06.06.2021 11:07
Кількість переглядів: 507

      5 червня в м. Звенигородка, у адмінбудівлі Звенигородської районної ради відбувся робочий візит заступника консула Консульського відділу Посольства Республіки Польща в Україні Яцека Гоцловського, у якому взяли участь голова правління Черкаської обласної громадської організації «Польський культурний центр імені Кароля Шимановського» Геннадій Лінєвич , ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко, міський голова Олександр Саєнко, голова районної ради Сергій Струк та голова райдержадміністрації Юрій Піковський. Мета візиту- ознайомлення зі Звенигородським районом, актуалізація діалогу про згуртованість держав шляхом дослідження польських слідів в історії Звенигородщини, налагодження партнерської співпраці органів державної влади та громадянського суспільства України задля підвищення їхньої впливовості в ім’я розвитку Звенигородського району та європейської інтеграції України.

Традиційно керівництво міста та району обмінялися з поважними гостями подарунками та підписали меморандум щодо співпраці для покращення розвитку Звенигородського району в цілому. По закінченню зустрічі гості відвідали впорядковане Польське кладовище у місті та Римсько- Католицький костел що знаходиться в районі місцевої автостанції.

  

 

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь