Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 22 липня у Центрі культури та дозвілля міста Звенигородка розпочинає роботу Центр масової вакцинації населення

Дата: 22.07.2021 15:40
Кількість переглядів: 1265

 Фото без опису

 

      З 22 липня у Центрі культури і дозвілля міста Звенигородка розпочинає роботу Центр масової вакцинації населення. Відтепер кожен мешканець громади, який має бажання зробити щеплення від коронавірусу, може у будь-який день прийти у Центр вакцинації та зробити щеплення від коронавірусу.

 

- Хоча кількість хворих на коронавірус зараз значно зменшилась, але лікарі прогнозують збільшення хворих на осінь, тому ми вирішили відкрити у Звенигородці Центр вакцинації населення, щоб кожен охочий міг захиститися від цієї небезпечної хвороби, - каже Звенигородський міський голова Олександр Саєнко. – Найзручнішим місцем обрали Центр культури і дозвілля. Тут є можливість облаштувати у залі Центр вакцинації та зручні місця для очікування.

Центр масової вакцинації населення працюватиме щодня з дев’ятої години ранку до тринадцятої години. При потребі графік роботи може змінюватися. Працівники мобільних медичних бригад, проводитимуть вакцинацію від COVID-19 усім охочим. Тому усі особи від 18 років, що мають бажання щепитися, можуть записатися на вакцинацію в Звенигородській  амбулаторії загальної практики сімейної медицини, зателефонувавши за номерами телефонів – (04740) 2-29-42 та 097-02-64-358.

Практика відкриття Центрів масової вакцинації населення існує в багатьох містах України та світу. Це дає можливість пришвидшити процес вакцинації, - каже головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Галина Радьога. – Сьогодні ми маємо для проведення щеплення в достатній кількості вакцини Coronavac та Pfizer  й можемо зробити щеплення усім охочим.

У Звенигородській громаді в центрі масової вакцинації першу дозу вакцини Coronavac отримав міський голова Олександр Саєнко, а також  другу дозу – секретар міської ради Володимир Низенко.

 

     Олександр Якович подякував медичним працівникам, які працюють в боротьбі з ковідом, побажав терпіння та приміцного здоров’я у виконанні свого обов’язку по захисту життів громадян та зазначив, що у нашій громаді  працює медична сестра Завірюха Наталія Борисівна, яка перша в Україні, зробила щеплення, першому пацієнтові.Також закликав керівників підприємств, організацій та підприємців залучити до вакцинації всіх свої працівників, щоб потім кожен був впевненим у власному здоров’ї.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь