Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 22 липня у Центрі культури та дозвілля міста Звенигородка розпочинає роботу Центр масової вакцинації населення

Дата: 22.07.2021 15:40
Кількість переглядів: 1223

 Фото без опису

 

      З 22 липня у Центрі культури і дозвілля міста Звенигородка розпочинає роботу Центр масової вакцинації населення. Відтепер кожен мешканець громади, який має бажання зробити щеплення від коронавірусу, може у будь-який день прийти у Центр вакцинації та зробити щеплення від коронавірусу.

 

- Хоча кількість хворих на коронавірус зараз значно зменшилась, але лікарі прогнозують збільшення хворих на осінь, тому ми вирішили відкрити у Звенигородці Центр вакцинації населення, щоб кожен охочий міг захиститися від цієї небезпечної хвороби, - каже Звенигородський міський голова Олександр Саєнко. – Найзручнішим місцем обрали Центр культури і дозвілля. Тут є можливість облаштувати у залі Центр вакцинації та зручні місця для очікування.

Центр масової вакцинації населення працюватиме щодня з дев’ятої години ранку до тринадцятої години. При потребі графік роботи може змінюватися. Працівники мобільних медичних бригад, проводитимуть вакцинацію від COVID-19 усім охочим. Тому усі особи від 18 років, що мають бажання щепитися, можуть записатися на вакцинацію в Звенигородській  амбулаторії загальної практики сімейної медицини, зателефонувавши за номерами телефонів – (04740) 2-29-42 та 097-02-64-358.

Практика відкриття Центрів масової вакцинації населення існує в багатьох містах України та світу. Це дає можливість пришвидшити процес вакцинації, - каже головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Галина Радьога. – Сьогодні ми маємо для проведення щеплення в достатній кількості вакцини Coronavac та Pfizer  й можемо зробити щеплення усім охочим.

У Звенигородській громаді в центрі масової вакцинації першу дозу вакцини Coronavac отримав міський голова Олександр Саєнко, а також  другу дозу – секретар міської ради Володимир Низенко.

 

     Олександр Якович подякував медичним працівникам, які працюють в боротьбі з ковідом, побажав терпіння та приміцного здоров’я у виконанні свого обов’язку по захисту життів громадян та зазначив, що у нашій громаді  працює медична сестра Завірюха Наталія Борисівна, яка перша в Україні, зробила щеплення, першому пацієнтові.Також закликав керівників підприємств, організацій та підприємців залучити до вакцинації всіх свої працівників, щоб потім кожен був впевненим у власному здоров’ї.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь