Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення на проведення конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора Звенигородського Центру культури і дозвілля ім.Т.Г.Шевченка Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області

Дата: 04.08.2021 08:10
Кількість переглядів: 672

Фото без опису

 

Оголошення на проведення конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора Звенигородського Центру культури і дозвілля ім.Т.Г.Шевченка Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області

Керуючись ст.ст. 21-1 – 21-5 Закону України «Про культуру» відділ культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради оголошує проведення конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора Звенигородського Центру культури і дозвілля ім.Т.Г.Шевченка Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області.

Дата початку приймання документів: 04.08.2021.

Документи приймаються упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу.

Вимоги до кандидатів на посаду: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі необхідно надати наступні документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

  • два рекомендаційні листи довільної форми;

  • мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради: пр-кт Шевченка, буд. 63 (каб. 55), м. Звенигородка, 20202; е-mailzven_kultura_otg@ukr.net з приміткою «Конкурс».

Строк проведення конкурсного добору складає не більше двох місяців з моменту оголошення.

Звертаємо увагу кандидатів, що на другому засіданні конкурсна комісія заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Умови проведення конкурсу відповідають вимогам ст. 21-5 Закону України «Про культуру».

Також оголошується про формування складу конкурсної комісії для конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора на посаду директора Звенигородського Центру культури і дозвілля ім.Т.Г.Шевченка Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області.

Дата початку формування конкурсної комісії — 04.08.2021.

Строк подання пропозицій від громадських організацій та трудового колективу щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії не може бути меншим ніж 10 календарних днів з дня оголошення конкурсу.

Персональний склад конкурсної комісії формується не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу та затверджується наказом відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради.

Формування складу конкурсної комісії проводиться відповідно до Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, підпорядкованого відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради затвердженого наказом відділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради від 03.08.2021 №21-О.

Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування можуть подати по три кандидатури до органу управліннявідділу культури, молоді, спорту та туризму Звенигородської міської ради: пр-кт Шевченка, буд. 63 (каб. 55), м. Звенигородка, 20202.

Кандидатури до складу конкурсної комісії від громадських організацій будуть визначатись шляхом жеребкування, що проводиться органом управління.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь