Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Звенигородських вулицях та провулках нині триває ремонт дорожнього полотна: на сьогодні роботами охоплено понад тридцять об’єктів.

Дата: 11.08.2021 13:54
Кількість переглядів: 284

 

Фото без опису


        Від початку ремонтних робіт виконавчим комітетом Звенигородської міської ради за дорученням міського голови Олександра Саєнка, тверде дорожнє покриття уклали на таких вулицях та провулках, як: Сунична (від вул.Скелястої до буд.№12), Скеляста (від вул.Суничної до буд.№2), Рижанівська (від вул.Героїв Євромайдану до вул.Неморожської),  Бульварна (від вул.Героїв Небесної Сотні до буд.№26), Героїв Євромайдану (від проспекту Шевченка до вул.Рижанівської), Героїв Небесної Сотні (від проспекту Шевченка до вул.Суничної), Шевченка (від вул.Дружби до вул.Д.Давидова), Івана Сошенка (від вул.Криницького до вул.Дружби), Богдана Хмельницького, Суворова (від буд.№34 до буд.№56), Кримського (від вул.І.Сошенка до вул.Шмідта), Дружби (від вул.І.Сошенка до вул.Шмідта), Шмідта (від вул.Шполянської до вул.Б.Хмельницького), В.Чорновола (від вул.Суворова до вул.Я.Мудрого), Погорілого (від вул.М.Грушевського до буд.№7), П.Скоропадського (від вул.П.Орлика до буд.№42), М.Грушевського (від вул.Дружби до буд.№59), П.Орлика (від вул.Шмідта до буд.42), Благовісна (від вул.І.Сошенка до буд.№97), проспект Шевченка (від вул.М.Грушевського до буд. №136), С.Терещенко (від вул.П.Орлика до пр.Шевченка), О.Кошиця (від вул.Д.Давидова до пр.Шевченка), М.Шмигельського, провулок Левадний, провулок Козачанський, В.Липинського (від вул.Свободи), провулок Червоний, Нижня Хлипнівська, О.Стеблівського, провул, Кавказький, вул.Хохлова, вул. І.Огієнка, провул. Південний, вул. Давидова, вул. Тургенєва (від вул.Дружби до вул. П.Орлика)


Наразі виконавчим комітетом Звенигородської міської ради проводяться тендерні процедури щодо дорожнього покриття провулку Дружби, та продовжуються роботи щодо облаштування твердим покриттям провулків та вулиць міста.

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь