Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про прес-тури

Дата: 14.09.2021 16:41
Кількість переглядів: 604

 

Запрошуємо журналістів та представників ЗМІ взяти участь у престурах на тему «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин», які відбудуться 15-16 вересня 2021 року ум. Луцьк, 20-21 вересня 2021 року у м. Миколаїв, 23-24 вересня 2021 року у м. Запоріжжя, 27-28 вересня 2021 року у м. Полтава, 30 вересня-                      01 жовтня у м. Кропивницький.

Організатор заходу - Координаційний центр з надання правової допомоги за підтримкипроєкту «Трансформація комунікацій», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк».

Мета престуру– продемонструвати роботу системи надання безоплатної правової допомоги, ознайомити з актуальними правовими проблемами та особливостями вирішення цих проблем у сфері земельних відносин, у тому числі у сфері захисту прав землевласників та землекористувачів

У рамках престурів відбудеться візит до регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, бюро правової допомоги,обєднаної територіальної громадитощо.

Представники ЗМІ матимуть можливість отримати юридичні консультації з будь-яких правових питань. Для учасників престурів буде проведено тренінг щодо обізнаності з питань земельної реформи в Україні. Заплановані також екскурсії.

Участь у престурах є безкоштовною. Кількість учасників обмежена!Журналіст та представник ЗМІ може відвідати тільки один престур.

Умови участі у престурах:

  1. кожне медіа зобов’язується підготувати за підсумками престуру щонайменше 3 (три) журналістські матеріали, які будуть опубліковані у даному ЗМІ;

  2. у разі потреби надати копію посвідчення журналіста та посилання на відповідні авторські матеріали (публікації, відеосюжети) або скан-копії таких публікацій.

Для реєстрації необхідно заповнити Google-форму за посиланням:https://inlnk.ru/ELQ4g.

У разі виникнення додаткових питань можете звернутисядо заступника начальника відділу правопросвітництваКоординаційного центру з надання правової допомоги Дар’ї Шинкаренко (тел. (050) 963 30 33, daria.shynkarenko@legalaid.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь