Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За ініціативою ООН 1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2021 08:24
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

   За ініціативою ООН 1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Україна як повноправний член ООН підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і також щорічно відзначає День людей похилого віку. Вшановуючи людей похилого віку, ми з вдячністю звертаємося до наших наставників, які передавали нам свої знання і досвід допомагали нам робити перші свої кроки на шляху опанування професії, підставляли плече в складних виробничих ситуаціях, вселяли в нас віру і впевненість в собі, що все обов’язково вийде.

  Звенигородський ТЦСО постійно турбується про осіб похилого віку, осіб з інвалідністю та тих, що перебувають в складних життєвих обставинах. До структури установи входить три відділення:

  • відділення соціальної допомоги вдома, що забезпечує надання соціальних послуг за місцем проживання (придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів, прибирання житла та інші послуги) ;
  • відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання с.Вільховець, яке розраховане на 21особу, підопічні відділення забезпечені збалансованим чотирьох разовим харчуванням, медикаментами, послугами особистої гігієни, проживають в просторих та теплих кімнатах;
  • відділення денного перебування працює з метою покращення та здобуття нових навичок серед осіб похилого віку у сфері комп’ютерної грамотності, декоративно-прикладного мистецтва, пісні та танцю, покращення фізичного стану здоров’я займаючись фітнесом в повільному темпі або просто проведення вільного часу за бесідами з однодумцями в кімнаті «Чайної композиції».

    Працівники Звенигородського ТЦСО невідмінно, вчасно та у повному обсязі надають комплекс соціальних послуг завдяки сформованій мультидисциплінарній команді. Оформлення документів для поселення до будинку-інтернату усіх типів здійснюється завдяки компетентній роботі працівників установи.

   Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Зичимо вам, шановні міцного здоров’я, радості, благополуччя та підтримки нащадків.

 

З глибокою повагою до Вас колектив Звенигородського ТЦСО.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь