Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Пожежонебезпечний період

Дата: 21.10.2021 16:31
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Звенигородської міської ради  звертається до жителів територіальної громади щодо необхідності дотримання вимог Закону України «Про охорону атмосферного повітря», Правил пожежної безпеки при проведенні робіт по збиранню врожаю на присадибних ділянках. Почастішали випадки спалювання решток сухої рослинності на городах приватних осель. Внаслідок таких необдуманих безвідповідальних дій відбувається забруднення повітря, що негативно впливає на здоров’я людей. Необхідно пам’ятати також, що при спалюванні сухих бур’янів, трави виникає загроза пожеж будівель та споруд, лісонасаджень, які межують поруч з місцями спалювання. Тому наголошуємо про бережливе відношення до навколишнього природного середовища та майна і необхідності попередження виникнення пожеж та завдання матеріальних збитків.

Також повідомляємо, що за спалювання сухої рослинності, в тому числі на городах, встановлена адміністративна відповідальність: на громадян – штраф від 3160 грн до 6120 грн, на посадових осіб  - від 15300 грн до    17000 грн інспекторами з благоустрою виконавчого комітету Звенигородської міської ради проводяться рейди-перевірки по дотриманню Правил благоустрою і пожежної безпеки.

Прохання до жителів громади повідомляти про порушення громадянами вимог законодавства при спалюванні рослинності та сміття до органів влади: у Звенигородський районний відділ поліції за телефоном 102, державну службу надзвичайних ситуацій – 101, виконавчий комітет Звенигородської міської ради -2-20-60. При можливості зробити фотофіксацію порушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь