Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Витяг з правил благоустрою території м.Звенигородка (додаток до рішення міської ради № 8-11 від 07.05.2021 р.. щодо прибирання прилеглих територій у зимовий час

Дата: 13.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 1174

Фото без опису

2.6. В період снігопадів очищення від снігу доріг, мостів, шляхопроводів та тротуарів необхідно починати  одразу після початку снігопаду.

 

2.7. На тротуарах першочергово очищуються проходи шириною не менше 1,5 метра силами підприємств, установ, організацій та приватних  домовласників, які утримують прилеглі території .

 

2.8. Керівники усіх підприємств та організацій зобов’язані забезпечити заготівлю піску за нормами не менше 1 м3 на 1 тисячу  квадратних метрів площі, що прибирається.

 

2.9. Негайне посипання протиожеледними матеріалами доріг, тротуарів, очищення асфальтобетонного покриття від затверділого снігу та льоду здійснювати тільки лопатами, скребками і спеціальною технікою, а вивезення снігу і льоду – лише в спеціальні місця, визначені виконавчим комітетом міської ради.

 

3.2. Вивезення твердих побутових відходів та промислових відходів на сміттєзвалище здійснюється відповідно до укладених договорів.

 

1. Складання сміття та промислових відходів, вивезення їх у не визначені для цього місця, а також спалювання та території міста забороняється.

3. Забороняється винесення сміття, прибраного з території підприємств, організацій, установ, прибудинкових територій, тротуарів, газонів на зелені смуги вулиць і провулків, а також складування на них будівельних матеріалів.

 

3.6. 1. Відсутність договору на вивіз відходів та створення несанкціонованих смітників тягне за собою цивільно-правову адміністративну відповідальність відповідно до чинного законодавства.

 

Порушення Правил благоустрою на території громади, а також недотримання цих Правил про забезпечення чистоти та громадського порядку, тягне за собою адміністративну відповідальність згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні порушення у вигляді штрафу на громадян від 340 грн. до 1360 грн. та на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності від 850 грн. до 1700 грн.

 

Інспекція по благоустрою

виконавчого комітету

Звенигородської міської ради

 

Правила благоустрою


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь