Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під часгромадського обговорення з розгляду питання щодо присвоєння назв (найменувань) вулиць та провулків в м.Звенигородка, с.Вільховець, с.Моринці

Дата: 15.12.2021 11:24
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

Організатор громадського обговорення – відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Звенигородської міської ради.

Громадське обговорення проводилось з розгляду питання присвоєння назв (перейменування)  вулиць та провулків в м.Звенигородка, с.Вільховець, с.Моринці.

Відповідно до рішення комісії з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території Звенигородської міської територіальної громади (протоколу № 1 від 16.09.2021 року), на офіційному веб-сайті Звенигородської міської ради 01.10.2021 року  оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення. Відповідно до інформаційного повідомлення запропоновано перейменувати  вулиці та провулки в м.Звенигородка, с.Вільховець, с.Моринці, а саме:

  • в м.Звенигородка перейменувати частину вулиці В’ячеслава Чорновола з впорядкуванням нумерації об’єктів нерухомого майна на вулицю Кучугурівська та провулок Свободи;

  • в с.Вільховець перейменувати вулицю Горького на вулицю Івана Виговського, вулицю Щорса на вулицю Соборна, вулицю Чапаєва на вулицю Панаса Мирного, вулицю Фрунзе на вулицю Степова, вулицю Колгоспна на вулицю Берегова, провулок Островського на провулок Остапа Вишні, провулок Комінтерна на провулок Козацький;

  • в с.Моринці перейменувати провулок Миру на провулок Василя Зарубайка.

Пропозиції (зауваження) приймались відділом містобудування та архітектури виконавчого комітету Звенигородської міської ради з дня оприлюднення інформаційного повідомлення і до 01.12.2021 року.

Протягом встановленого строку пропозицій та зауважень щодо перейменування вулиць та провулків в м.Звенигородка, с.Вільховець, с.Моринці до Звенигородської міської ради ні у письмовій, ні в електронній формі не надходило.

Засідання за круглим столом відбулось 02 грудня 2021 року о 15.00 годині за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 63, зала засідань Звенигородської міської ради.

Під час громадського обговорення присутні підтримали пропозицію головуючого  щодо присвоєння назв (перейменування) вулиць та провулків в м.Звенигородка, с.Вільховець, с.Моринці.

Начальник відділу

містобудування та архітектури                                                    

Ігор ЗАХАРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь