Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось друге пленарне засідання 17-ї сесії Звенигородської міської ради VIII скликання

Дата: 24.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 667

24  грудня відбулось друге пленарне засідання 17-ї сесії Звенигородської міської ради, яке провів міський голова Олександр Саєнко. На початку засідання  відповідно до клопотання виконавчого комітету Звенигородської міської ради   міський голова виконав місію по нагородженню Почесною грамотою Черкаської ОДА та Обласної ради головного лікаря первинної медико-санітарної допомоги Радьогу Галину Вікторівну та вручив медаль «За заслуги перед Черкащиною». Також Олександр Саєнко привітав депутатів міської ради, які святкували свої дні народження у міжсесійний період. На сесію прибуло 20 депутатів. Народні обранці розглянули наступні питання:

Про внесення змін до рішення Звенигородської міської ради від 24.12.2020 № 4-33/ VІII; Про бюджет Звенигородської міської територіальної громади на 2022 рік; Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Звенигородської міської територіальної громади на 2022-2025 роки; Про умови оплати праці міського голови, секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого апарату  Звенигородської міської ради; Про затвердження Програми       «ТУРБОТА» на 2022-2025 роки Звенигородської міської територіальної громади; Про затвердження передавального акту; Про план роботи Звенигородської міської ради на 2022 рік; Про затвердження структури Звенигородської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів; Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на безкоштовне харчування дітей та встановлення розміру батьківської плати, що відвідують заклади освіти Звенигородської міської ради та ряд земельних питань.

 

    Всі питання порядку денного, крім того, що обговорювались профільними комісіями, активно  аналізувались  в ході пленарного засідання. З  прийнятими рішеннями  можна ознайомитись детально на офіційному веб – сайті міської ради.

  

   

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь