Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення фотоелектричної станції по вул. Пилипа Орлика, 48-А в місті Звенигородка Звен

Дата: 14.01.2022 14:00
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 "Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні" та на виконання рішення Звенигородської міської ради Черкаської області № 14-48  від 10.08.2021 року "Про надання ТОВ "Норма Солар" на розроблення детального плану території", Звенигородська міська рада Черкаської області повідомляє про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення зазначеного детального плану території.

Метою розроблення детального плану території є уточнення положень генерального плану м. Звенигородка, впорядкування території для містобудівних потреб та вирішення відповідно до закону питань регулювання земельних відносин Звенигородської міської ради з подальшим відведенням земельної ділянки в оренду, визначення планувальної організації та розвитку території задля будівництва і експлуатації фотоелектричної станції (ФЕС).

Детальний план складається з пояснювальної записки на 38 арк. та графічних матеріалів на 3 арк.

Площа земельної ділянки — 1,6 га, цільове призначення — 14.01. — для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій) під розміщення об'єктів, устаткування і обладнання фотоелектричної станції (ФЕС).

Замовник розроблення детального плану території — виконавчий комітет Звенигородської міської ради Черкаської області.

Розробник проекту детального  плану — ФОП Чеберяк Ю.В.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Звенигородської міської ради Захарченко І.В. (тел. 2-19-30).

З проектом детального плану можна ознайомитися у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Звенигородської міської ради (м. Звенигородка,                   просп. Шевченка, 63, к. 76) та на сайті Звенигородської міської ради (zven.gov.ua) у рубриці "Громадське обговорення" по 14 лютого 2022 року. 

Пропозиції громадськості приймаються із моменту опублікування цього повідомлення і триватиме 30 днів. Строк завершення прийому пропозицій — 14.02.2022 року.

Письмові пропозиції до проекту детального плану подаються відділу містобудування та архітектури (20202, Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Звенигородка, просп. Шевченка, 63, к.76) та на електронну адресу виконавчого комітету Звенигородської міської ради (zvenmiskrada@ukr.net) по 14 лютого 2022 року. 

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Юридичні особи подають пропозиції найменуванням та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Інформаційний захід для ознайомлення громадськості із проектом детального плану території заплановано на 14.02.2022 року, з 15:00 до 16:00 за адресою: 20202, Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Звенигородка, просп. Шевченка, 63, зал засідань Звенигородської міської ради.

 

Схема розташування території

план існуючого використання території

проектний план

пояснювальна записка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь