Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання чергової 18-ї сесії VIII скликання Звенигородської міської ради

Дата: 28.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

28 січня 2022 року  відбулася вісімнадцята  чергова сесія Звенигородської міської ради восьмого скликання, яку провів міський голова Олександр Саєнко.

На сесії зареєструвалось 20 депутатів із 27, тож кворум було дотримано. На початку сесії міський голова оголосив хвилину мовчання щодо вчорашніх подій в Дніпрі.

До порядку денного включено п’ятдесят три питання, в тому числі і земельні, які перед цим були розглянуті на засіданнях постійних комісій, а саме: Про звіт про виконання бюджету Звенигородської міської територіальної громади за 2021 рік"; Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2021 №17-21 "Про бюджет Звенигородської міської територіальної громади на 2022 рік"; Про покладання обов’язків адміністраторів управління «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дія) виконавчого комітету Звенигородської міської ради; Про надання матеріальної допомоги жителям Звенигородської громади; Про передачу функцій замовника будівництва департаменту будівництва Черкаської обласної державної адміністрації; Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства Звенигородської міської ради на 2021-2025  роки; Про затвердження програми розвитку територіальної оборони Звенигородської міської  територіальної громади для військової частини А7325 Сил територіальної оборони Збройних Сил України на 2022-2025 роки; Про затвердження базової мережі закладів культури Звенигородської міської ради; Про внесення змін до Статуту Звенигородської публічної бібліотеки ім. Ю.С. Кримського Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області; Про затвердження програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2022 рік; Про програму розвитку дошкільної освіти Звенигородської міської ради на 2022 рік; Про надання дозволу відділу освіти Звенигородської міської ради на передачу в оренду частини приміщення; Про надання дозволу на передачу в оренду приміщення гаража В2 комплексу будівель та споруд, розташованих за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 68; Про надання дозволу на передачу в оренду частини будівлі міської ради, розташованої за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 63; Про надання дозволу на передачу в оренду частини приміщення за адресою с. Княжа, просп. Соборності, 4; Про надання дозволу на передачу в оренду частини адмінбудинку розташованого за адресою: м. Звенигородка, вул. О. Кошиця, 13Б; Про надання дозволу на передачу в оренду частини даху та приміщення  будівлі міської ради, розміщеної за адресою: м. Звенигородка, пр-т Шевченка, 63; Про погодження виконання робіт з перепланування орендованого приміщення за адресою: м. Звенигородка, вул. Шевченка, 35-А; Про визнання права власності на об'єкти нерухомого майна за Звенигородською міською радою; Про внесення змін до рішення міської ради 24.12.2021 №17-27 "Про затвердження структури Звенигородської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів"; Про перейменування  назв вулиць в с. Вільховець; Про перейменування частини вулиці В. Чорновола в м. Звенигородка та ряд земельних питань.

Всі питання порядку денного були одноголосно підтримані депутатами ради. З рішеннями сесій ви можете ознайомитись на сайті Звенигородської міської ради в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь