Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася зустріч фахівців із соціальної роботи Центру соціальних служб із завідувачем сектору «Звенигородського бюро правової  допомоги» Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дата: 11.02.2022 08:17
Кількість переглядів: 677

Фото без опису

 

       10.02.2022 р. відбулася зустріч фахівців із соціальної роботи Центру соціальних служб із завідувачем сектору «Звенигородського бюро правової  допомоги» Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Під час зустрічі активно обговорювалася тема домашнього насильства, запобігання та протидія насильства за ознакою статі.

Винарська Ольга Леонідівна, завідувач сектору, неодноразово наголосила про можливість отримання безоплатної правової допомоги в рамках законодавства, надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових 

питань, захист, здійснення представництва інтересів в судах та інших державних органах, складення документів процесуального характеру тощо.

Фахівці із соціальної роботи, в свою чергу, надали інформацію щодо діяльності центру. Було проінформовано про послуги, що надає центр, яким чином можливо їх отримати, також надано інформацію про існування мобільної бригади, яка при будь-якому прояву насильства чи жорсткості зможе виїхати за потрібною адресоюПроінформовано, що будь-яка особа, за потреби, може звернутися і за психологічною допомогою, адже при центрі працює практичний психолог.

Під час проведення зустрічі спланували механізм подальшої співпраці та чіткий план дій на майбутнє, адже спільна діяльність суб’єктів соціальної роботи у громаді сприяє запобіганню виникнення проблем та налагодження добробуту родин з дітьми, проведення профілактичної роботи з молоддю та соціального захисту усіх категорій населення, хто найбільше цього потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь