Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2 жовтня - День працівників освіти

Дата: 02.10.2022 08:39
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

 

 Першої Неділі жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів.

Дорогі освітяни Звенигородської громади, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги!

Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом — Днем вчителя!

Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших. Вона поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, особливо у період повномасштабного військового вторгнення росії в Україну.

За покликом серця ви обрали благородну, потрібну, але дуже відповідальну професійну стежку – педагогічну. Вчити дітей – це не просто ваша робота, це стиль життя. Немає завдання більш благородного, ніж навчати дітей любові до ближнього, готувати їх до життя у суспільстві.

Звісно, військові дії внесли свої корективи в сучасний навчальний процес, значно ускладнили його й змусили змінити модель та стиль освітнього процесу через постійні сигнали повітряних тривог та інші загрози. І саме освітяни Звенигородщини стали мирним тилом, епіцентром волонтерської допомоги для тих громадян та школярів, які вимушені були залишити власні домівки та переміститися до нашої громади. Чимало загальноосвітніх закладів з перших днів війни стали надійним прихистком, оазою гуманності, милосердя, дієвої допомоги та психологічної підтримки для багатьох наших земляків.

Новий 2022-2023-й навчальний рік розпочався, попри намагання ворога його зірвати та знищити мережу загальноосвітніх закладів країни. Отже, численні колективи освітніх закладів знов тримають стрій на передовій боротьби світла-пізнання з темрявою-невігластва. Отже, ви справжні воїни світла науки і знання!

Низький вам уклін за просвітницькі труди, за мудрість, терпіння, здатність кидати виклики сучасному світу і приймати їх, розв’язувати найскладніші завдання галузі та справлятися з усіма труднощами сьогодення. Завдяки повсякденній та відданій праці вчителів виростають мудрі, освічені, - справжні люди, здатні вільно мислити, ставити високі цілі та досягати їх, вірні сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашого громади, а сьогодні і її захистом від ворога.

Впевнений, що важкі часи випробувань минуть і навчальний процес повернеться у своє звичне русло, освітяни громади матимуть змогу спокійно працювати, а учні - навчатися у традиційних умовах, у мирі та безпеці.

У День професійного свята зичу усім вам, шановні освітяни громади, ветерани педагогічної праці, витримки, міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, творчої енергії та людської поваги, натхнення та віри у своїх учнів!

З днем працівників освіти, шановні!

З повагою-міський голова

Олександр САЄНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь