Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні 20 лютого відбувся захід, присвячений вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 12:00
Кількість переглядів: 155

Фото без опису Фото без опису

 

       Сьогодні 20 лютого біля пам’ятного знаку загиблим борцям за незалежність України в місті Звенигородка відбувся захід, присвячений вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні. У заходах взяли участь міський голова Олександр Саєнко, перший заступник міського голови Валерій Маренич, секретар міської ради Володимир Низенко та начальник районної військової адміністрації Юрій Піковський.

         Усі учасники зібрання, затамувавши подих перенеслися спогадами у той трагічний для нашої країни період історії та хвилиною мовчання згадали усіх, хто загинув під час Революції гідності, всіх героїв Небесної Сотні, та всіх хто віддав своє життя за нашу неньку Україну та її територіальну цілісність в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо. Свобода вимагає відваги та боротьби. Тож нехай пам’ять про Героїв Небесної Сотні буде надихати нас на подальші перемоги в боротьбі за нашу державність. Україна буде самостійною, вільною, сильною, європейською, демократичною, незалежною і цілісною державою. І жодного сумніву немає, що ми захистимо все це. Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні. Вічна слава всім Героям, які поклали життя в ім’я свободи українського народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь