Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівці Звенигородської міської ради планують укластиі угоди зі спеціалізованими підприємствами про здійснення збирання, перевезення та утилізацію ламп розжарювання за рахунок коштів, що надходять до міського бюджету за справляння екологічного податк

Дата: 23.02.2023 09:55
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

 

     П’ять із запланованих 50 мільйонів LEDламп українці вже отримали в обмін на лампи розжарювання на “Укрпошті”. 200 тисяч із них — це частка нашого регіону. Отож, відпрацьовані жарівки вже почали накопичуватися і в швидкому часі гостро стане потреба їхньої утилізації.

В масштабах держави це питання покладено Міністерством економіки на обласні військові адміністрації, а на місцях цим опікуватимуться органи місцевого самоврядування.

Як повідомляє начальник відділу комунального майна та захисту довкілля Володимир Чорновіл, в межах нашої громади саме виконавчий комітет Звенигородської міської ради приймає участь у проекті утилізації ламп розжарювання.

Жарівки, на відміну від люмінесцентних ламп, що містять ртуть, не мають такого негативного впливу на довколишнє середовище, але підлягають утилізації у встановленому порядку, тим більше накопичені в таких кількостях.

Отже, фахівці Звенигородської міської ради планують укластиі угоди зі спеціалізованими підприємствами про здійснення збирання, перевезення та утилізацію ламп розжарювання за рахунок коштів, що надходять до міського бюджету за справляння екологічного податку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь