Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олександра Сергійовича Бойка посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Дата: 24.02.2023 10:41
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

 

   Скоро мине вже рік, як на сході України внаслідок танкового обстрілу загинув наш земляк Олександр Сергійович Бойко. Народившись на Полтавщині, Олександр виріс у Мурзинцях на Звенигородщині. У березні минулого року вирішив стати на захист рідної держави і був серед найперших, хто загинув зі Звенигородської громади з часу повномасштабного вторгнення росії.

   Указом Президента України №541 від 29 липня 2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдат Олександр Сергійович Бойко посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. І днями до родини полеглого захисника завітали міський голова Олександр Саєнко, начальник Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Здоренко та начальник групи МПЗ Звенигородського РТЦК та СП Іван Мисник з тим, щоб вручити цю нагороду.

   — Хорошим він був, чуйним, добрим, товариським, щирим. Не цурався ніякої роботи. Доньку дуже любив. Мріяв, як повернеться, довести до ладу дім. Тепер ми самі господарюємо… — ділилася болем дружина загиблого й не стримуючи сліз.

   — Звісно, що нагорода не втамує біль від втрати чоловіка і батька, але Олександр став до зброї, щоб донька зростала у мирній вільній країні й виконав свій громадянський обов’язок з честю, — говорить міський голова про загиблого, висловлюючи сум всієї нашої громади. Пам’ять про мужнього Сина України навічно житиме у наших серцях. Бо Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь