Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Три дороговартісних планшети та ноутбук передали військовим.

Дата: 24.02.2023 15:23
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

 

       Ось уже й рік минув від початку повномасштабної збройної агресії росіян. Багато тривог і лиха приніс цей історичний відрізок часу. І кожен українець прожив його з думкою про Перемогу, з надією, що з полум’я війни Україна народиться оновленою, позбувшись шкаралуп радянщиний й зросійщення. При цьому всьому ми — вчимося.

Вчимося любити нашу мову, не гаяти час — кожну годину без повітряних тривог та зі світлом в оселях, а головне — цінувати наші Збройні Сили. Хтось до цього ще тільки йде, а інші вже живуть з українським словом у серці і щоденною думкою про те, що Збройні Сили України — наша надія і наша опора! І гордимося тим, що у Звенигородці таких справді багато, готових ділитися своїми коштами, працею й часом, щоб підтримати нашу армію.

Так, ми неспроможні самостійно громадським коштом купити для наших вояків надсучасне дороговартісне озброєння, танки чи ракетні комплекси. Але можемо системно працювати, забезпечуючи їх не менш необхідними речами. І як ви бачите, волонтерський рух, за безпосередньої участі Звенигородської міської ради, у нас дуже потужний. Ось і безпосередньо в переддень річниці початку повномасштабної війни, 23 лютого, міський голова Звенигородки Олександр Саєнко та його заступник Сергій Кармазин зустрілися з військовими, щоб вчергове передати допомогу. Цього разу — це електроніка, не менше потрібна на передовій, ніж зброя. А саме: три дороговартісних планшети та ноутбук.

Наголосимо, що це черговий результат співпраці виконкому Звенигородської міської ради та громадської організації “Підприємці Звенигородщини”. Окремо до справи приєдналася й Звенигородська військова адміністрація, яка подбала про те, чим живити електроніку на передовій, передавши для потреб військових ще й 5 генераторів різної потужності.

І завершимо сьогоднішню нашу мову словами, які сказав Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого, з нагоди річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну: "Ми сильні. Ми готові до всього. Ми всіх переможемо. Бо ми — це Україна!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь