Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергову почесну місію з передачі гуманітарної допомоги від німецького міста Ельтвіль на Рейні та, зокрема, від Фонду Eltville-HelpingHands виконали міський голова Звенигородки Олександр Саєнко та секретар міської ради Володимир Низенко

Дата: 03.04.2023 08:55
Кількість переглядів: 163

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Чергову почесну місію з передачі гуманітарної допомоги від німецького міста Ельтвіль на Рейні та, зокрема, від Фонду Eltville-HelpingHands виконали міський голова Звенигородки Олександр Саєнко та секретар Звенигородської міської ради Володимир Низенко. Запросивши до участі депутатів обласної ради В’ячеслава Бабенка та Романа Сущенка, не без участі з якими налагоджували співпрацю з німецькими партнерами, звенигородське керівництво побувало у двох обласних лікувальних закладах, першим відвідавши обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Черкаської обласної ради.

Приймаючи подарунки з дружньої Німеччини, і сердечно дякуючи, директор лікувального закладу Сергій Задорожній особливо акцентував увагу на високій якості медичного обладнання, виготовленого кращими виробниками медичної індустрії. Окрім кардіологічних приладів, теж дуже необхідних госпіталю, найціннішим подарунком для медиків став автоматичний аналізатор сечі. Йому особливо, й не приховуючи емоцій, раділи медики. Адже, як виявилося. пристрій дуже необхідний і до останнього часу у госпіталі його не було.

Не менш радо зустрічали звенигородчан і в Черкаському обласному онкологічному диспансері, адже сюди привезли саме те, чого заклад гостро потребує. Передусім, це спеціалізовані холодильники та обладнання, що використовується при лапароскопії (мало травматичному хірургічному втручанні), а також чималу кількість операційних та процедурних інструментів.

- Можливо не дуже й доречно оцінювати дружню допомогу в грошах, але все ж приємно зазначити, що, завдяки друзям з Ельтвіля на Рейні та Фонду Eltville-HelpingHands, ми змогли підтримати обласні лікувальні заклади медичним обладнанням, вартість якого обраховується на рівні 10 тисяч євро. І це дуже важливо сьогодні, тому що обласні медики повертають здоров’я нашим пораненим воїнам. Також, повсякчас і кожного дня, пересічні звенигородчани звертаються до обласних лікарів. І ми дякуємо нашим медикам за їхню самовіддану працю та за мужність працювати нинішніх тяжких умовах, - підсумував міський голова Звенигородки результат зустрічі з медиками області. Водночас розповів, що співрозмірну допомогу має й Звенигородська лікарня.

Але головна місія з доставки благодійних медичних засобів у Звенигородської міської ради ще попереду. Адже адресована вона, зокрема індивідуальні аптечки, для Збройних сил України. Тому, незабаром медичні засоби попрямують на передову, в дарунок для тих, кому вони сьогодні потрібні найбільше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь