Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У межах співпраці між службою зайнятості та Звенигородською міською радою, міський голова Олександр Саєнко відвідав Звенигородську філію Черкаського обласного центру зайнятості.

Дата: 06.04.2023 15:40
Кількість переглядів: 141

 

 

Фото без опису

Керівник служби зайнятості Андрій Федоренко ознайомив голову громади із новими перевагами послуг, які служба зайнятості пропонує жителям громади та роботодавцям. Окремо зупинилися на обговоренні активних програм зайнятості, що покликані сприяти зайнятості соціально вразливих верств населення, ветеранів та вимушено переміщених осіб. Не менш важливою та детальною виявилася розмова про можливості з перенавчання для жителів громади шляхом отримання ваучерів, зокрема в Звенигородському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

Під час зустрічі сторони погодили умови та перелік громадських робіт, які заплановані на квітень. Такі види робіт будуть проводитися на об’єктах соціальної сфери, зокрема для підтримки обороноздатності громади. На їх організацію вже виділені кошти на умовах співфінансування.

У свою чергу Олександр Саєнко відзначив важливість співпраці служби зайнятості з громадою, позитивно оцінив впровадження активних програм зайнятості, завдяки яким суттєво підвищиться економічна спроможність місцевих роботодавців, збільшитися працевлаштування безробітних та зменшиться тіньова зайнятість.

Нагадуємо, що для отримання консультацій можна звертатись безпосередньо до місцевої служби зайнятості за адресою: м.Звенигородка, вул.Кримського, 46а, або за тел. (04740)2-14-20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь