Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з бізнесом та соціальними партнерами в Звенигородській громаді

Дата: 12.04.2023 15:00
Кількість переглядів: 111

 

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

Минулого тижня керівництво Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості та фахівці відділу взаємодії з роботодавцями в рамках інформаційної кампанії з популяризації активних програм зайнятості та налагодження співпраці з соціальними партерами, працювали в Звенигородській громаді.

Керівник місцевої служби зайнятості Андрій Федоренко зустрівся з начальником Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Звенигородської міської ради Галиною Черновською. Під час розмови поінформував про послуги служби зайнятості, зокрема для вимушено переміщених осіб, ветеранів, людей з інвалідністю та роботодавців громади. Також ознайомив з урядовою програмою грантів «єРобота» та можливістю отримання ваучерів для перенавчання. Крім цього, консультант роботодавців Надія Жива  надала послуги представникам ТОВ ГК «Теплоінвест», які є давніми партнерами служби зайнятості.

У рамках інформаційної компанії, Андрій Федоренко та начальник відділу рекрутингу і взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт обговорили шляхи подальшої співпраці з соціально відповідальним роботодавцем, яким уже багато років є ПРАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Зокрема, директор з персоналу та адміністративних питань Ігор Теліга та старший інспектор з кадрів Юлія Лисяна були поінформовані про активні програми служби зайнятості, що дозволяють отримати компенсації єдиного соціального внеску або відшкодування частини заробітної  при працевлаштуванні соціально незахищених верств населення, людей з інвалідністю, ветеранів або вимушено переміщених осіб.

 

Шановні клієнти, для отримання консультацій звертайтесь безпосередньо до місцевої служби зайнятості за адресою: м.Звенигородка, вул.Кримського, 46а, або за тел. (04740)2-14-20.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь