Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дитячий інтеграційний простір — проєкт, який почали здійснювати у Звенигородській громаді спільними зусиллями громадської організації «Десяте квітня» та керівництва міської ради

Дата: 04.07.2023 16:19
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

 

Проєкт реалізується за підтримки Агенства ООН у справах біженців в Україні.

Днями у Звенигородській бібліотеці, де, власне, й планують утворити локацію, зустрілися заступниця міського голови Оксана Бугаєнко та представники ГО «Десяте квітня». Гість Микола Грабовий розповів про діяльність їхньої організації, яка працює із переселенцями та з місцевим населенням, надає безкоштовно соціальну допомогу, юридичні консультації, психологічний супровід та підтримку громадам і колективним центрам у створенні комфортніших умов для проживання та залучення різних видів гуманітарної допомоги. Зокрема, наголосив, що метою створення дитячого простору є ще більше сприяння інтеграції внутрішньо переміщених осіб в місцеву громаду через культурні, освітні та соціальні можливості. Активно поспілкувавшись, гості та представники влади й працівники відділу культури молоді спорту та туризму Звенигородської міської ради скоординували свої дії щодо того, як скоріше втілити проєкт в життя. В області таких проєктів лише два. Звенигородський — вже на завершальній стадії затвердження. Це буде кімната, облаштована інтерактивним обладнанням та спеціально умебльована. Дошкільники й школярі тут гратимуться, навчатимуться, з ними проводитимуть різноманітні тренінги й лекції.

Коментуючи результативність зустрічі, Оксана Бугаєнко, наголосила, що ця громадська організація та, зокрема, її фахівці, які завітали до Звенигородки, є добрими партнерами у справі підтримки як внутрішньо переміщених осіб, так і жителів Звенигородської територіальної громади. Тому заступниця міського голови дякує за плідну співпрацю і впевнена, що простір для дозвілля та інтеграції й всебічна соціальна підтримка цієї доброчинної організації — це ще один крок у розвитку нашої громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь