Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На базі Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся черговий спільний захід Центру соціальних служб, громадської організації «Черкаський правозахисний центр», у рамках міжнародного дня торгівлі людьми

Дата: 03.08.2023 11:10
Кількість переглядів: 106

 

Фото без опису

Від 24 лютого 2022 року Україна живе в умовах воєнного стану. Війна підвищує ризики торгівлі людьми, тому на сьогодні ця тема є однією із актуальних. Під загрозою торгівлі залишаються як особи, які вимушені виїхати за кордон, так і ті, що залишились на території України та на тимчасово окупованих територіях. За час війни понад десять мільйонів людей змушені були покинути свої домівки, з них від п’яти до шести мільйонів є внутрішньо переміщені та чотири мільйони – біженці. Проблема торгівлі людьми є досить поширеною як у воєнний час, та і в мирний. Найчастішими причинами є недостатня обізнаність населення про життя за кордоном, також недостатня поінформованість про роботу органів іноземних держав для можливість реєстрації свого статусу в іноземних країнах, важке економічне становище громадян, безробіття, втрата майна.

03 серпня поточного року на базі Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся черговий спільний захід Центру соціальних служб, громадської організації «Черкаський правозахисний центр», у рамках міжнародного дня торгівлі людьми для категорії осіб які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Потрапити у пастку работоргівців  може будь-хто, незалежно від віку, статі, соціального та майнового статусу. Тому надзвичайно важливо бути поінформованими та «озброєними». 

Наприкінці заходу присутнім роздано соціально-рекламну продукцію з питань насильства та протидії торгівлі людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь