Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під часгромадського обговорення з розгляду питання щодо перейменування села Гудзівка на село Ґудзівка Звенигородської міської територіальної громади з метою приведення назви у відповідність

Дата: 06.11.2023 15:29
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Організатори громадського обговорення – відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Звенигородської міської ради, староста Гудзівського  старостинського округу

Громадське обговорення проводилось з розгляду питання  щодо перейменування села Гудзівка на село Ґудзівка  Звенигородської міської територіальної громади з метою приведення назви у відповідність до стандартів державної мови,  згідно до положень Закону України від 21 березня 2023 р. №3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

Відповідно до рішення виконавчого комітету Звенигородської міської ради  «Про організацію проведення консультацій з громадськістю щодо перейменування села Гудзівка» від 22.09.2023 року №337, на офіційному веб-сайті Звенигородської міської ради 06.10.2023 року, в районній газеті «Шевченків край» (від 06.10.2023 №40 (12315)) було оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення  консультацій з громадськістю  щодо перейменування села Гудзівка на село Ґудзівка  Звенигородської міської територіальної громади з метою приведення назви у відповідність до стандартів державної мови.

Пропозиції (зауваження) приймались виконавчим комітетом Звенигородської міської ради з дня оприлюднення інформаційного повідомлення до 24.10.2023 року включно.

Протягом встановленого строку пропозицій та зауважень від громадськості щодо перейменування села Гудзівка на село Ґудзівка  Звенигородської міської територіальної громади  до Звенигородської міської ради ні у письмовій, ні в електронній формі не надходило.

Засідання за круглим столом відбулось 25 жовтня 2023 року о 15.00 годині за адресою: м. Звенигородка, проспект Шевченка, 63, зала засідань Звенигородської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь