Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміни щодо фінансування проекту Прихисток

Дата: 17.01.2024 08:47
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

29.12.2023  було прийнято Постанову Кабінету Міністрів України  за № 1413  про зміни до ПКМУ 333 від 19.03.2022.
 Зміни обумовлені заміною донора за рахунок якого буде здійснюватись фінансування проекту Прихисток. Змінюється донор з фінансування проекту Прихистокта розширено перелік інформації, яку має надати власник домогосподарства, в тому числі, детальну по кожному ВПО, якому надано Прихисток. 

Відбулися зміни  зокрема, щодо уточнення - хто не має права тепер на компенсацію. Чіткий перелік таких осіб прописаний у Постанові, а саме компенсація надається фізичним особам — громадянам України, які є власниками житла або їх представниками, наймачами (орендарями) житла державної або комунальної власності, спадкоємцями, які прийняли спадщину, і безоплатно розміщували у своїх житлових приміщеннях, зазначених у пункті 1 цього Порядку, внутрішньо переміщених осіб, крім осіб, з якими вони пов’язані родинними відносинами, споріднення яких засноване на шлюбі та кровному родстві (чоловік, дружина, батько, мати, діти, онуки, зокрема повнолітні) для покриття витрат, пов’язаних з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб. 

Змінами до постанови знято обмеження на період проведення перевірок (у період розгляду заяви), тому представники  територіальних громад мають право проводити перевірку протягом звітного місяця.

Змінами до постанови також передбачено, що Виконавчий орган сільської, селищної, міської, районної в місті (у разі їх створення) ради, місцева держадміністрація, відповідна військова адміністрація має право запитувати та отримувати від особи, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, свідоцтва про народження, про державну реєстрацію шлюбу або про розірвання шлюбу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь